5 september 2022

Elements Beach aan het woord: meteen een klik!

“Een ‘stoffig’ administratiekantoor is voor mij geen match. Als ondernemer wil ik dat er optimaal wordt meegedacht. Persoonlijk advies en goede begeleiding is voor mij een must.” Jennifer Grentz (eigenaar strandtent Elements Beach) weet wat ze wil, ook als het gaat om de invulling van de financiële administratie. Begin 2021 klopte ze aan bij Persoon Advies voor een eerste gesprek.

Elements Beach vind je aan het mooie strand van ‘s-Gravenzande. Naast heerlijk ontspannen, eten en drinken, kun je er ook een strandfeest geven en actief zijn: surfen, yoga-en, strandjutten en andere strandactiviteiten. Zoals te lezen is op de website: ‘Het strandleven bij Elements draait om chillen, delen, de stad even achter je laten en ruimte maken voor laidback leven.’

Meteen een klik

“Mijn eerste gesprek bij Persoon Advies was heel prettig en persoonlijk. Ik had direct het idee dat we op één lijn zaten en hetzelfde over ondernemen dachten. Ik was op zoek naar een ander administratiekantoor, een kantoor die mij meer zou voorzien in persoonlijk advies. Als ondernemer wil ik begeleiding van A tot Z. Die wens vult Persoon Advies nu ruim een jaar voor ons in.”

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Persoon Advies doet de gehele administratie voor Elements Beach. Van de dagomzet, tot fiscale aangiftes, salarisadministratie en inkoop. Jennifer: “Persoon Advies ontzorgt ons van A tot Z. Met name de persoonlijke begeleiding is heel fijn, ze verplaatsen zich echt in onze onderneming. Ze geven advies over welke stappen slim zijn om te nemen, welke investeringen verstandig zijn om te doen en geven raad over het wel of niet overstappen naar een BV. Er zijn zoveel manieren om op een slimme manier te ondernemen! Het is fijn om een adviesbureau te hebben die daarin meedenkt. Ik weet dat de juiste keuzes worden gemaakt.”

Veel contactmomenten

Elements Beach en Persoon Advies hebben zeer regelmatig contact. Timo (Administratie adviseur): “Via Visionplanner hebben we inzicht in de actuele situatie, kunnen we sneller schakelen en bijsturen waar nodig. In dit dashboard zie je direct of het bedrijf er financieel gezond voor staat en wordt er een vergelijk gemaakt met de resultaten van het voorgaande jaar. Zo doen wij, naast de tussentijdse rapportages, sinds een maand ook de kasadministratie voor Elements Beach. Doordat de cijfers altijd up to date zijn, kunnen we goed adviseren en geeft dit de klant een compleet financieel overzicht!”

Sinds ook de kasadministratie door Persoon Advies wordt gedaan, zit Jennifer elke week met Persoon Advies om de tafel. “Het is heel fijn dat we hierbij geholpen worden, zo houden we het goed bij en kunnen we inspelen op de situatie. Daarnaast zijn de lijnen kort. Als ik een vraag heb dan wordt er werk van gemaakt om hem zo snel mogelijk op te pakken. Heel prettig!” 

 

Terug