Samenwerken aan een gezonde bedrijfsvoering met financieel en fiscaal advies

Persoon Advies is meer dan een administratie- en belastingadvieskantoor. Wij zijn sparringpartner voor ondernemend Westland. Natuurlijk op financieel en fiscaal gebied, maar ook als het gaat over je complete bedrijfsvoering. We helpen je onderneming gezond maken én houden.

Ja, ik wil graag advies!

Checkmark
Deskundig
Checkmark
Persoonlijk
Checkmark
Eerlijk

Laat ons je helpen bij grote en kleine uitdagingen in je onderneming

Als ondernemer sta je regelmatig voor keuzes. Grote en kleine. Een auto kopen, of toch zakelijk leasen? Wil je investeren, of een strategische samenwerking aangaan? Een kritische blik van buiten de organisatie werkt vaak verhelderend. We adviseren beginnende ondernemers bij het starten van een onderneming en bestaande ondernemers bij het gezond houden van hun bedrijf.

Fiscaal advies

Optimaliseer je belastingvoordelen

Als ondernemer is het onmogelijk om op de hoogte te zijn (en blijven) van alle fiscale regels en wetten. Het zijn er nogal wat en ze veranderen regelmatig. Daarom doen wij dit voor je, terwijl jij je bezighoudt met je business. Wij kennen alle fiscale regels, richtlijnen en vooral voordelen voor jou als ondernemer. En dit delen we graag in ons fiscaal advies aan jou.

Meer over fiscaal advies

Financieel advies

Financiële stabiliteit door gericht advies 

Het inrichten en bijhouden van je online administratie, een resultatenrekening of balans maken én begrijpen, het opstellen van een financieringsaanvraag. Zomaar een paar voorbeelden waarbij onze financiële experts je graag financieel advies geven. Samen houden we je onderneming in financiële topconditie.

Meer over financieel advies

Klaar om je bedrijf naar het volgende level te tillen?

Vertel ons je toekomstplannen, we denken graag met je mee.

Afspraak maken

Administratief advies

Je administratie op orde, je bedrijf in balans 

Een goed ingerichte en bijgewerkte administratie is het startpunt van een gezonde bedrijfsvoering. Aarzel niet om advies te vragen bij het inrichten en bijhouden van je administratie. Ook al lijkt je vraag nog zo klein of onbenullig, we helpen je graag je administratie te begrijpen. Zo creëren we samen een stabiele basis voor een gezonde bedrijfsvoering.

Meer over administratief advies