Laat jouw administratie en belastingen onze zorg zijn - focus op jouw core business

Focus op je core business terwijl wij je ontzorgen. We nemen je administratie en belastingzaken uit handen. Je kunt een deel uitbesteden, zoals je boekhouding, salarisadministratie, personeelsadministratie of belastingaangifte. Of besteed alles aan ons uit.

Ja, ik wil graag advies!

Checkmark
Ontzorgen
Checkmark
Samenwerking op maat
Checkmark
Partnership

Jouw administratie in goede handen: een samenwerkingspartnerschap

Besteed je de boekhouding en belastingzaken aan ons uit, volledig of gedeeltelijk, dan nemen we een groot deel van de werkzaamheden over. Maar niet alles. Belangrijke keuzes en beslissingen zijn nog altijd jouw verantwoordelijkheid. Je bent en blijft betrokken. Het is immers jouw onderneming. Zie het als een partnership waarin wij jou grotendeels ontzorgen in je administratie en belastingzaken.

Jij bepaalt, wij ondersteunen in je administratie

Wat je wilt uitbesteden aan ons, dat bepaal je zelf. Jij staat aan het roer. Wij zijn er om jou te ondersteunen. De praktijk leert dat veel ondernemers voorzichtig beginnen, omdat ze graag ‘in control’ zijn. Logisch, vertrouwen moet groeien. We hebben het immers wel over jouw onderneming en toekomst. Al snel besteden veel klanten steeds meer aan ons uit als ze ervaren hoeveel rust en overzicht het geeft. En vergeet niet: je bent altijd in control. We doen het namelijk samen.

Deskundige coördinatie van jouw salarisadministratie

Salarisadministratie is een veelomvattende administratie. Specifieke kennis en ervaring is essentieel om salarisadministratie goed te doen. Een aparte tak van sport. Daarom werken we samen met onze Westlandse partner Salaris Compleet. Is salarisadministratie een onderdeel van de werkzaamheden die we voor je doen? Dan coördineren we dit graag voor je. Wil je alleen je salarisadministratie uitbesteden? Dan verwijzen we je liever door.

Deel jouw toekomstvisie, wij maken er werkelijkheid van!

Hoe kunnen we je helpen bij een gezonde bedrijfsvoering? Vertel ons je toekomstplannen, we denken graag met je mee.

Afspraak maken

Professionele personeelsadministratie: een zorg minder

Alle persoonlijke gegevens en dossiers met gemaakte afspraken zijn in de personeelsadministratie opgenomen. Denk aan arbeidscontracten, registratie van verlof en verzuim, loonbelastingverklaringen en alle soorten regelingen, van ziektekosten tot studie.

Bij een gedegen personeelsadministratie komt heel wat kijken. Dat weet ook Salaris Compleet, onze Westlandse partner voor personeelsadministratie. Is personeelsadministratie een onderdeel van de werkzaamheden die we voor je doen? Dan coördineren we dit graag voor je. Wil je alleen je personeelsadministratie uitbesteden? Dan verwijzen we je liever door.

Maximaliseer je fiscale voordelen met onze expertise

Aangifte doen bij de Belasting vergt een scherp oog en specifieke expertise. Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of omzetbelasting, je hebt altijd te maken met belastingmaatregelingen. Ken jij alle actuele regels en voorwaarden? En belangrijker: benut jij alle fiscale voordelen optimaal? Besteed je belastingaangifte uit aan Persoon Advies. Dan weet je zeker dat je maximaal profiteert van fiscale voordelen.