Advies

Samen maken we je ambities waar

Als zzp’er komt er veel op je af. Commercieel, bedrijfsmatig, persoonlijk, financieel en fiscaal. Dat is nogal wat? Je staat er niet alleen voor. Wij denken graag met je mee. Bijvoorbeeld bij bedrijfsmatige keuzes, investeringen en doelen stellen. Want naast boekhouder zijn we ook sparringpartner voor zzp’ers. Je kunt ons altijd bellen, of even binnenlopen, voor een vraag of advies.

Een stevige basis om te groeien

Als zzp’er ben je ondernemend. Je hebt vast ideeën over de toekomst. Over je persoonlijke ontwikkeling en de groei van je onderneming. Heb je deze ambities al omgezet in concrete doelen en stappen? Wat is ervoor nodig om je dromen waar te maken? Het tastbaar maken van toekomstplannen begint vaak met het maken van een financieel overzicht. Dat geeft inzicht. Wij adviseren je graag hoe je dit overzicht het beste kunt aanpakken.

Waar moet ik op letten?

Iedereen die ondernemer voor de btw is, moet btw-aangifte doen. De rechtsvorm van je bedrijf doet er niet toe. Je btw-aangifte dien je in via de online omgeving van de Belastingdienst. De meeste zelfstandig ondernemers doen ieder kwartaal btw-aangifte. Tenzij je btw boven een bepaalde grens komt, dan moet je iedere maand aangifte doen. Kom je onder een bepaalde grens, dan doe je per jaar aangifte. Op de website van de Belastingdienst check je alle voorwaarden, ins en outs.