Maximaal gemak: laat je administratie aan ons over

Heb jij als zzp’er de neiging om alles zelf te doen? Zit jij ’s avonds laat of in het weekend nog aan je administratie? Dat is niet nodig! Concentreer je liever op het ondernemerschap en doe waar je goed in bent. Wij nemen je boekhouding uit handen. En natuurlijk zijn we je sparringpartner. Je kunt ons altijd bellen of loop even binnen voor een vraag of advies. Daar zijn we voor!

Ja, ik wil graag advies!

Checkmark
Persoonlijke aanpak
Checkmark
Snelle reactie
Checkmark
Lage drempel

Het up to date houden van je administratie is een fluitje van een cent

Natuurlijk zorgen we voor de juiste verwerking van je administratie, maar onze samenwerking gaat verder dan dat. We geven advies en ondernemen graag samen met jou. En we houden ervan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met je eigen webtool en app heb je overal veilig toegang tot je administratie.

Boekhouding

Overal veilig toegang tot je administratie met je eigen webtool en app

Bonnetjes en facturen verwerk je binnen een handomdraai, een factuur is zo verstuurd en ook je bankgegevens worden automatisch bijgewerkt met een bankkoppeling. Wij zorgen dat alles netjes wordt verwerkt. En natuurlijk staan wij altijd klaar voor je vragen, of het geven van advies.

Meer over boekhouding

Advies

Samen sparren over de belangrijkste keuzes

Als zzp’er komt er veel op je af. Commercieel, bedrijfsmatig, persoonlijk, financieel en fiscaal. Dat is nogal wat? Je staat er niet alleen voor. Wij denken graag met je mee. Bijvoorbeeld bij bedrijfsmatige keuzes, investeringen en doelen stellen. Want naast boekhouder zijn we ook sparringpartner voor zzp’ers. Je kunt ons altijd bellen, of even binnenlopen, voor een vraag of advies.

Meer over advies

Klaar om de toekomst vorm te geven? Laten we sparren!

Vertel ons je toekomstplannen, deel je overwegingen en uitdagingen. Dan sparren we samen over de toekomst van het bedrijf en jouw perspectief als ondernemer!

Afspraak maken

Btw-aangifte

Geautomatiseerde btw-aangifte, wel zo efficiënt

Schuif jij de btw-aangifte iedere keer voor je uit? Je vergeet het regelmatig, of je hebt er simpelweg te weinig tijd voor. Laat je btw-aangifte voortaan aan Persoon Advies over. Wij automatiseren het proces. Zo wordt je btw-aangifte digitaal naar de Belastingdienst verzonden. Heel efficiënt en je hoeft niet bang te zijn dat je iets vergeet. Je weet ook meteen wat je ontvangt of moet betalen.

Meer over btw-aangifte

Inkomstenbelasting

Je persoonlijke aangifte tot in de puntjes verzorgd

Als zzp’er heb je recht op belastingvoordelen, zoals zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Heb je ook al je zakelijke kosten netjes verwerkt? Je hoort het al, aangifte inkomstenbelasting is geen gemakkelijke taak. Laat het daarom aan onze experts over. Wij verzorgen je aangifte tot in de puntjes. En natuurlijk leggen we je uitgebreid uit hoe we dat doen.

Meer over inkomstenbelasting