Haal meer uit je bedrijf: wij regelen de administratie voor je

Wat wil je bereiken? Hoeveel winst wil je maken? Hoe ziet de ideale groei van je bedrijf eruit? Vertel het ons, wij helpen je graag je doelen te bereiken. Door de administratie netjes op orde te brengen en bij te houden, je belastingzaken te regelen en het allerbelangrijkste: met je mee te denken.

Ja, ik wil graag advies!

Checkmark
Administratie op maat
Checkmark
Deskundig advies
Checkmark
Toekomstgericht

Wij maken cijfers en rapporten begrijpelijk voor je

Wij spreken de taal van de ondernemer. Als mkb-ondernemer wil je niet weten hoe je een jaarrekening moet lezen, je wilt weten welke prijs je voor een product moet vragen om winst te maken. Wij snappen dat je niet op een liquiditeitsbegroting zit te wachten, maar dat je wil weten waar je geld blijft en hoe je dit kunt managen. We maken cijfers en verslagen begrijpelijk voor je, we vermijden onnodige vaktermen en hebben échte aandacht voor jou als ondernemer.

Controle

Optimale zekerheid: periodieke checks op maat

Heb je de kennis en capaciteit om zelf je administratie te voeren? Dan kijken we graag periodiek met je mee. Zo zijn we er zeker van dat je fiscale voordelen optimaal benut en de gegevens kloppen, zodat aangiftes en verslagen op de juiste gegevens gebaseerd zijn. Samen bepalen we hoe vaak we controles uitvoeren en hoe we dit doen. Een samenwerking op maat dus.

Meer over periodieke controle

Bedrijfsfinanciering

Jouw visie, onze knowhow, sterke financiering

We leveren snel de juiste gegevens aan en helpen je om een goede financieringsaanvraag op te stellen. Samen werken we aan een gedegen financieringsaanvraag met een ijzersterke onderbouwing, op maat richting de financiële verstrekker. Zo vergroten we samen de kans van slagen van de financieringsaanvraag.

Meer over bedrijfsfinanciering

Klaar om de toekomst vorm te geven? Laten we sparren!

Vertel ons je toekomstplannen, deel je overwegingen en uitdagingen. Dan sparren we samen over de toekomst van het bedrijf en jouw perspectief als ondernemer!

Afspraak maken

Boekhouding

Simpel en digitaal, zoals het hoort

Een overzichtelijke boekhouding is essentieel voor iedere ondernemer. Wij verwerken je administratie zo veel mogelijk digitaal. Inkoopfacturen en bonnen verstuur je eenvoudig en snel met een app naar je administratie. Je facturatie is altijd netjes op orde met Exact Online.

Meer over boekhouding

Btw-aangifte

Wij regelen het: altijd op tijd, altijd correct

Besteed de btw-aangifte uit aan experts van Persoon Advies. Zo weet je zeker dat het correct en op tijd gebeurt. Een ogenschijnlijk simpele klus die ieder kwartaal toch weer je tijd en aandacht opeist. Tijd je die beter kunt besteden aan hetgeen waar je goed in bent: ondernemen.

Meer over btw-aangifte

Vennootschapsbelasting

Optimaal gebruik van fiscale voordelen

Over de belastbare winst van je bv betaal je jaarlijks vennootschapsbelasting. Er zijn aftrekposten en fiscale regelingen waar je gebruik van kunt maken, waardoor je minder belasting betaalt. De adviseurs van Persoon Advies kennen alle ins en outs.

Meer over vennootschapsbelasting

Jaarverslag

Strategische inzichten voor jouw toekomstplannen

Bv’s, nv’s, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen moeten verplicht ieder jaar een jaarrekening deponeren bij de KvK. Ook voor de Belastingdienst, banken en aandeelhouders is het belangrijk om de resultaten van je onderneming op een juiste manier te presenteren. Ook voor jezelf is het jaarverslag een belangrijk meetmoment en uitgangspunt voor je toekomstplannen.

Meer over jaarverslag opstellen