Btw-aangifte

Correct en op tijd btw-aangifte

Btw-aangifte doen is niet heel complex, maar je moet er wel tijd voor vrijmaken. Heb je die tijd niet? Wil jij je liever focussen op je eigen onderneming? Wij doen het graag voor je, op een correcte manier en altijd netjes op tijd. Zo kom je aan het einde van het jaar niet voor verrassingen te verstaan.

Automatisch btw-aangifte

Bij Persoon Advies maken we het je zo gemakkelijk mogelijk. We automatiseren het proces van btw-aangifte. Je aangifte omzetbelasting wordt digitaal naar de Belastingdienst verzonden. Je weet meteen wat je ontvangt of moet betalen. Dat is efficiƫnt en compleet, want automatisering ziet niets over het hoofd. Zo kun jij je focussen op het ondernemerschap.

Waar moet ik op letten?

Iedereen die ondernemer voor de btw is, moet btw-aangifte doen. De rechtsvorm van je bedrijf doet er niet toe. Je btw-aangifte dien je in via de online omgeving van de Belastingdienst. De meeste zelfstandig ondernemers doen ieder kwartaal btw-aangifte. Tenzij je btw boven een bepaalde grens komt, dan moet je iedere maand aangifte doen. Kom je onder een bepaalde grens, dan doe je per jaar aangifte. Op de website van de Belastingdienst check je alle voorwaarden, ins en outs.