Btw-aangifte

Haal het maximale uit je fiscale aangifte

Voorkom een naheffingsaanslag, zorg dat je op tijd btw-aangifte doet. Een bijgewerkte, complete administratie maakt aangifte doen van de omzetbelasting een stuk eenvoudiger. Wil je zeker weten dat je btw-aangifte op tijd en correct gebeurt? Dan doen wij het voor je.

Automatische btw-aangifte

Als mkb-ondernemer heb je het al druk genoeg. Besteed je btw-aangifte aan ons uit, dan automatiseren we het proces voor je. Je aangifte omzetbelasting wordt digitaal naar de Belastingdienst verzonden. Je weet meteen wat je ontvangt of moet betalen. Dat is efficiënt en compleet, want automatisering ziet niets over het hoofd. Zo kun jij je focussen op het ondernemerschap.

Wie moet er btw-aangifte doen?

Iedereen die ondernemer voor de btw is, moet btw-aangifte doen. De rechtsvorm van je bedrijf doet er niet toe.

Wanneer moet ik btw-aangifte doen?

De meeste zelfstandig ondernemers doen ieder kwartaal btw-aangifte. Tenzij je btw boven een bepaalde grens komt, dan moet je iedere maand aangifte doen. Kom je onder een bepaalde grens, dan doe je per jaar aangifte. 

Waar dien ik mijn btw-aangifte in?

Je btw-aangifte dien je in via de online omgeving van de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst check je alle voorwaarden, ins en outs.