Blog

Van hobby naar eigen bedrijf: Lekkers van Loes

Na vele complimenten over haar kookkunsten begon Marloes twaalf jaar geleden haar eigen bedrijf. Ze levert met Lekker van Loes de lekkerste hapjes af en staat op locatie bij (bedrijfs)borrels, bruiloften, zakelijke meetings, babyshower, verjaardagen en meer. Het bedrijf staat bekend om de persoonlijke aanpak en is allesbehalve standaard. Klanten kunnen rekenen op hapjes die helemaal afgestemd zijn op hun wensen!

Passie voor koken

Marloes haar kooktalent viel bij haar omgeving al snel op en viel letterlijk goed in de smaak. "Mensen zeiden altijd: Loes, wat kan jij toch lekker koken. Toen dacht ik, misschien moet ik daar meer mee gaan doen en dat doe ik nu nog steeds met heel veel plezier!" Marloes haar hapjes komen langs bij een grote diversiteit aan gelegenheden. Alle hapjes hebben altijd een persoonlijke touch. "Ik ben niet van het standaard lijstje. Van tevoren vraag ik aan klanten wat ze graag willen, wat de wensen zijn."

Waardering voor de persoonlijke aanpak

Marloes wil zich volledig kunnen richten op haar passie in de keuken. Twee jaar geleden schakelde ze Persoon Advies in voor het beheren van de boekhouding en papierwerk. “De dingen waar ik liever niet mee bezig ben, dat regelt Persoon Advies voor mij. Ingrid is mijn aanspreekpunt. Ik ben meer dan tevreden met onze samenwerking!” Marloes benadrukt het persoonlijke karakter van de samenwerking met Persoon Advies, in tegenstelling tot haar eerdere ervaring met een groter bedrijf. Bij Persoon Advies voelt ze zich geen nummer, maar een gewaardeerde klant. “Of je nu mailt, belt of langsloopt, vragen worden snel en effectief beantwoord. De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat de adviseurs goed op de hoogte zijn van de behoeften van de klant.

Vertrouwen en efficiëntie

De samenwerking met Persoon Advies verloopt soepel en vertrouwd. Ingrid stuurt duidelijke verzoeken, ik lever de benodigde documenten aan en alles wordt geregeld. Op deze manier kan ik mij concentreren op mijn werk in de keuken, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over de administratieve taken. Mijn man was ook zzp’er, maar ging weer in loondienst. We hadden toen veel vragen over het omzetten van allerlei zaken. Peter heeft ons toen ook heel erg geholpen hierbij. Persoon Advies is ontzettend klantgericht.”

Toekomstige plannen en samenwerking

Marloes kijkt met enthousiasme naar de toekomst en benadrukt dat Persoon Advies ook in 2024 weer een belangrijke rol zal spelen in haar bedrijf. Voornamelijk in het oppakken van de boekhouding. “Daar word ik heel blij van als zij dat doen! De mogelijkheid dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken, waardeer ik enorm, dat is geweldig.” Marloes is klaar voor een smakelijke toekomst, ondersteund door de persoonlijke aanpak en dienstverlening van Persoon Advies!