Blog

Van klant naar (verbouw)partner!

Brian, eigenaar van B on the Project, is nu zo'n 2,5 jaar zzp'er waarbij hij zijn passie voor interieurontwerp combineert met een hands-on benadering van projectmanagement. "Ik maak ontwerpen en werk ze uit van A tot Z. Soms neem ik de gehele verbouwing voor mijn rekening.”
Sinds hij zelfstandig ondernemer is, vertrouwt hij zijn administratie toe aan Persoon Advies. Een samenwerking die voor beide partijen interessant is. "Toen we besloten ons kantoor te gaan verbouwen, wisten we meteen wie we hiervoor moesten bellen", aldus Ben den Heijer van Persoon Advies. Lees hier over de ervaring van Brian met Persoon Advies én onze recente verbouwing. 

Verbouwproject Persoon Advies

Het kantoor van Persoon Advies heeft onlangs een indrukwekkende transformatie ondergaan en B on the Project was hierbij ons aanspreekpunt. Met een heldere visie werd aan de nieuwe huisstijl van Persoon Advies vorm en inhoud gegeven. Het concept sluit perfect aan bij onze wensen: modern, gastvrij en professioneel. De voormalige uitstraling is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een eigentijdse omgeving met levendige kleuren en een lichte visgraat vloer.
“Wat dit project speciaal maakte, was de samenwerking met andere lokale bedrijven, waardoor een unieke mix van talenten ontstond die het kantoor een echt thuisgevoel hebben gegeven", vertelt Brian.
Nu het stof is neergedaald en de laatste verflaag is opgedroogd, straalt het kantoor warmte en rust uit. De doorgevoerde huisstijl kleuren en groene accenten zorgen voor kalmte, waar zowel medewerkers als bezoekers zich welkom en zich op hun gemak voelen. "We wilden dat het kantoor meer een thuisgevoel zou geven," legt Brian uit. "Het moest niet zomaar een kantoor zijn, maar een plek waar mensen graag langskomen en werken."

Wederzijdse samenwerking

De samenwerking tussen B on the Project en Persoon Advies heeft voor beide partijen goed uitgepakt. Brian: "Het is een wederzijds voordelige relatie. Ze hebben mij tot nu toe goed geholpen met mijn ondernemerschap, en nu heb ik mijn expertise in mogen zetten voor hen. Het resultaat is geweldig geworden en de verbouwing is goed verlopen. Het is toch mooi hoe je elkaar op deze manier kunt ondersteunen met jouw eigen vakgebied en expertise".
 

Persoonlijk contact

Brian benoemt het persoonlijke contact en aandacht voor specifieke behoeften als meest waardevol. "Een oud-collega raadde me aan om mijn administratie uit te besteden aan Persoon Advies en daar heb ik geen spijt van gehad. Het is een fijne samenwerking. Je bent hier geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Ze kennen je, weten wat je doet en bieden altijd passend advies."
Brian waardeert het directe contact met het team van Persoon Advies. "Met Ben en Justin voor mijn administratiezaken en met Miranda voor de verbouwing. Het is een prettig gevoel om te weten dat je altijd kunt bellen en direct geholpen wordt."

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe werkplek en locatie om je te verwelkomen. Dankjewel B on the Project, Leeksma Montage, Nick Kuijvenhoven Schilderwerken, Skills Reclame, Plant Atelier en Strik Strida voor de fijne samenwerking!