12 juni 2020

Ondernemen met behulp van Comandi

Als ondernemer bent u 24/7 bezig met uw onderneming. Inzicht in de actuele cijfers en saldo’s is hierbij essentieel. Ondernemen op basis van actuele informatie geeft inzicht ‘waar gaat het goed’ en ‘waar moet ik bijsturen’.

U als ondernemer weet als geen ander hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen en keuzes te maken op basis van uw actuele financiële gegevens.

Persoon Advies helpt u graag verder met het geven van deze actuele financiële inzichten en heeft de oplossing hiervoor gevonden met de rapportage tool van Comandi. We zijn een partnership aangegaan met Comandi om onze klanten nog meer te kunnen voorzien van actuele financiële gegevens.

 

Wat is Comandi

Comandi is een rapportage tool in de vorm van een dashboard, die u als ondernemer een duidelijk financieel overzicht geeft van uw onderneming.

Het dashboard kan grotendeels worden gepersonaliseerd naar uw wensen. U heeft per opbrengst- en kostenpost een duidelijk overzicht, welke te vergelijken is met de voorgaande periode of jaar. Dit biedt u in één oogopslag duidelijk inzicht wat de huidige stand van zaken is en wat nog de nodige acties behoeft.

  • Bespaar tijd door uw Excel rapportages te vervangen
  • Sneller bijsturen voorkomt dure ingrepen
  • Comandi werkt op alle devices

Maandelijks zullen wij, na afloop van de periode, de cijfers binnen Comandi publiceren. U als klant krijgt hierna vervolgens een bericht per e-mail dat de cijfers gepubliceerd zijn. Hierin laten wij u ook weten wat ons is opgevallen over de betreffende periode.  Zo bent u als ondernemer- en zijn wij als uw adviseur altijd aangesloten op de meest recente cijfers van uw onderneming. Daarnaast kunnen wij u nog beter het juiste advies geven op het juiste moment.

 

In onderstaande demo kunt u in het kort zien wat de mogelijkheden zijn binnen Comandi.

 

Bekijk hier de volledige demo.

Bent u na het zien van de demo enthousiast geworden en zou u hier graag mee aan de slag willen? Of heeft u nog vragen? Dan horen wij dat graag. Onze adviseurs staan altijd klaar om u hierin te adviseren.

 

Timo Schäffers

Administratie adviseur/ Exact Online specialist

Terug