23 december 2016
Onderwerpen: Over ons

Samen groeien in 2017

Ondernemen kunnen wij niet alleen, dat doen wij samen met onze klanten en partners. Net zoals in ieder vakgebied, is samenwerking ook in de administratiewereld het sleutelwoord. Voor alle samenwerkingen van het afgelopen jaar zijn wij erg dankbaar. 

2016, een jaar met ongekende hoogte- en dieptepunten. Denk aan de prachtige prestaties van de formule 1 held van eigen bodem: Max Verstappen, prestaties op de Olympische Spelen, maar ook aan het verlies van David Bowie en Prince, de vluchtelingencrisis en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.  

Zij zijn voor altijd verbonden aan 2016 en het eind van dat jaar nadert, wat is het snel gegaan. De wereld gaat in rap tempo aan ons voorbij, net zoals de verregaande ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie. Hier heb ik in mijn vorige blog aandacht aan besteed, want ook in 2017 blijft het een belangrijk item waar niemand om heen kan. 

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht, digitalisering en samenwerken. Om u zo persoonlijk mogelijk te benaderen, gaan onze adviseurs in 2017 nog beter naar onze klanten luisteren en samenwerken met verschillende disciplines op het gebied van HR, payrolling en verzuimmanagement. Hier hoort u later in het jaar meer over!

Voor nu wensen alle adviseurs u fijne feestdagen en een ondernemend nieuw jaar toe. 
Ondernemen doen wij samen met u!  


Persoon Advies

Reinier Persoon
Directeur/specialist MKB

Terug