25 november 2016
Onderwerpen: Online Personeel Over ons

Digitale transformatie

Niemand kan om digitalisering heen, en zeker u als ondernemer niet! Op 9 november was ik bij de jaarlijkse Exact Live dag aanwezig. Deze stond geheel in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie en bevestigde nogmaals de kracht van technologie en noodzaak van digitalisering. 

Diverse inspirerende sprekers zoals Steven van Belleghem, Mascha Driessen (Microsoft) en afgevaardigden van bedrijven als Tesla Nederland, WNF en TU Eindhoven verkondigden hun toekomstvisie. Eigenlijk concludeerden zij allemaal hetzelfde: digitalisering heeft de wereld drastisch veranderd en zal nog voor vele positieve veranderingen gaan zorgen.  

Waar software wordt ingezet voor machine learning, zijn logischerwijs minder mensen nodig om de klus te klaren. Tegelijkertijd verlangt uw klant dat u hem of haar op een zo persoonlijk mogelijk manier benadert, dat is een uitdaging!   

De oplossing ligt in het vinden van de juiste balans tussen digitale oplossingen en persoonlijk contact. Bij Persoon Advies hebben wij deze balans gevonden, mede door Exact Online. De ambitie van Exact Online is om met haar business software in de cloud voor het mkb wereldwijd een top drie positie in te nemen. 

Wij gaan graag mee in de digitalisering en softwareontwikkelingen van Exact Online, waardoor wij slimmer en efficiënter kunnen werken. Zo houden onze adviseurs uiteindelijk meer tijd over om de klanten daadwerkelijk van persoonlijk advies te voorzien. Dat vinden wij van groot belang, zeker in een wereld waar het emotionele aspect van de mens juist voor toegevoegde waarde zorgt. 

 

Persoon Advies

Reinier Persoon
Directeur/specialist MKB

Terug