Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Online.
We hebben 19 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
14 maart 2017
Onderwerpen: Personeel Online Advies Tips

Ook mkb last van cyberaanvallen

Cybercriminelen en digitale spionnen hebben Nederland in het vizier. Niet alleen de overheid en organisaties met hoogwaardige technologie zijn het doelwit, ook het mkb krijgt vaker te maken met cyberaanvallen.

Lees verder
Nieuws
31 januari 2017

Belastingontduiking en faillissementsfraude

Alle aandeelhouders van een bv of een niet-beursgenoteerde nv moeten in een digitaal landelijk register komen. Zo wordt het voor de overheid makkelijker om paal en perk te stellen aan belastingontduiking en faillissementsfraude.

Lees verder
Blog
25 november 2016
Onderwerpen: Over ons Personeel Online

Digitale transformatie

De oplossing ligt in het vinden van de juiste balans tussen digitale oplossingen en persoonlijk contact. Bij Persoon Advies hebben wij deze balans gevonden, mede door Exact Online. De ambitie van Exact Online is om met haar business software in de cloud voor het mkb wereldwijd een top drie positie in te nemen.

Lees verder
Nieuws
24 november 2016

Zijn uw wachtwoorden wel veilig?

Maak met een wachtwoordengenerator sterke wachtwoorden van uw zwakke wachtwoorden en stop ze in uw (gratis) wachtwoordenkluis.

Lees verder
Blog
28 september 2016

Bizarre groei in het MKB

De economische groei die vanaf medio 2013 is ingezet, is nog niet eerder zo hoog geweest als nu. Uit de Van Spaendonck MKB Banenmonitor blijkt dat de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB het afgelopen jaar met maar liefst 3,3% gestegen is. In onze regio (Utrecht, Noord- en Zuid-Holland) is zelfs sprake van een bovengemiddelde groei van 3,4%.

Lees verder
Nieuws
6 september 2016

Factuurfraude, draagt u het risico?

Stel, u stuurt een factuur, maar uw klant betaalt niet. Als u bij hem informeert, blijkt dat de factuur wel is ontvangen, maar dat daarop een ander bankrekeningnummer stond: factuurfraude. Uw klant heeft aan de fraudeur betaald. Wat nu?

Lees verder