Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Nieuws.
We hebben 26 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
29 augustus 2017
Onderwerpen: ZZP Nieuws Advies Tips

Het nieuwe huwelijksgoederenrecht

Veel ondernemers brengen hun bedrijf in de loop van de tijd in in een bv. Hoe zit het dan als u het bedrijf dat u voor uw huwelijk had, na uw huwelijk inbrengt in een bv?

Lees verder
Nieuws
5 april 2017
Onderwerpen: Nieuws Advies

Brexitprocedure

De Europese Unie moet er alles aan doen om de Britse markt zo toegankelijk mogelijk te houden voor ondernemers. Dat zeggen MKB-Nederland en VNO-NCW nu de Britse premier Theresa May de Brexitprocedure in gang heeft gezet om de EU te verlaten.

Lees verder
Nieuws
16 maart 2017
Onderwerpen: Nieuws Advies Tips

Update pensioen in eigen beheer

Het wetsvoorstel Wet uitfasering pensioen in eigen beheer en de bijbehorende Novelle zijn op 7 maart 2017 door de Eerste kamer aangenomen. De ingangsdatum van de wet is op zijn vroegst 1 april 2017.

Lees verder
Nieuws
23 september 2016
Onderwerpen: ZZP MKB Wetswijziging Nieuws

Prinsjesdag - Belastingplan 2017

Op Prinsjesdag zijn de belastingplannen voor 2017 gepresenteerd. De plannen bestaan deze keer uit zes wetsvoorstellen, wij sommen de belangrijkste voorgestelde wijzigingen voor u op.

Lees verder
Nieuws
19 augustus 2016

Dit kunt u verwachten van Prinsjesdag

Op de derde dinsdag van september presenteert het kabinet het Belastingplan 2017 aan de Tweede Kamer. Maar voor die tijd zijn er vaak al maatregelen uitgelekt. Wat zijn de belastingmaatregelen die nu al bekend zijn?

Lees verder
Nieuws
29 juli 2016

Einde pensioen in eigen beheer?

Staatssecretaris Wiebes van Financiën komt op Prinsjesdag met een wetsvoorstel om het pensioen in eigen beheer af te schaffen. Directeur-grootaandeelhouders (dga’s) krijgen gedurende drie jaar een belastingkorting als zij hun pensioen in eigen beheer afkopen. De regeling gaat per 1 januari 2017 gelden.

Lees verder