Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Advies.
We hebben 341 resultaten voor u gevonden.

Blog
20 november 2018
Onderwerpen: ZZP MKB Advies Tips

Saaie administratieve baan? Echt niet!

Zo’n paar keer per jaar ontmoet Léonie nieuwe mensen. Eén van de eerste vragen is vaak: “Wat doe je voor werk”? Als je dan vertelt, dat je op een administratiekantoor werkt en de administratie van ondernemers verwerkt, krijgt zij vaak de vraag of dat niet ontzettend saai is. Onze administratieadviseur neemt u mee in haar werk en laat u weten waarom haar administratieve baan totaal niet saai is!

Lees verder
Nieuws
17 november 2018
Onderwerpen: ZZP MKB Advies Tips

Aangenomen moties Belastingplan 2019

De Tweede Kamer heeft onlangs het Pakket Belastingplan 2019 aangenomen. De vele moties die op het plan waren ingediend, zijn ook goedgekeurd.

Lees verder
Nieuws
14 november 2018
Onderwerpen: ZZP MKB Advies Tips

Verandering kleineondernemersregeling KOR

Ondernemers die vanaf 2020 de nieuwe btw-regeling voor kleine ondernemers willen gebruiken, moeten opletten dat ze gedurende het jaar niet door de omzetgrens schieten. In dat geval moeten zij namelijk drie jaar wachten tot ze de regeling weer kunnen gebruiken, zo heeft het kabinet laten weten.

Lees verder
Nieuws
9 november 2018
Onderwerpen: ZZP MKB Advies Tips

De fiscale regels voor een sinterklaasfeest

Als uw organisatie voor de kinderen van het personeel een sinterklaasfeest wil organiseren, is het zaak om goed te weten hoe deze kosten fiscaal behandeld moeten worden. Anders klopt niet alleen Sinterklaas, maar ook de Belastingdienst aan – alleen dan met een naheffing en boete.

Lees verder
Nieuws
5 november 2018
Onderwerpen: ZZP MKB Advies Tips

Extra tijd voor afkoop mini-pensioen

Voor mini-pensioenen die zijn ontstaan in 2017 en 2018 gaat voor afkoop een langere overgangsperiode gelden. Daarvoor is bij de behandeling van het wetsvoorstel voor Verzamelwet pensioenen 2019 een amendement aangenomen.

Lees verder
Nieuws
25 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP MKB Advies Tips

Verschil tussen bedrijfsovernames

Er komt een moment waarop een ondernemer afscheid neemt van zijn onderneming. Dat kan uiteenlopende redenen hebben. Vanwege de complexe financieringsaspecten rond persoonlijke ondernemingen zijn in de praktijk vele vormen van bedrijfsoverdracht denkbaar. De belangrijkste zijn de ‘geruisloze’ en de ‘ruisende’ overdracht. Maar wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees verder