21 december 2018
Onderwerpen: Over ons

Sponsorbijdrage: personenlift voor het Droom Je Thuis huis

In deze tijd van het jaar staan wij bij Persoon Advies even stil bij de lokale goede doelen en dragen we graag ons steentje bij door middel van een sponsorbijdrage. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om een donatie te doen aan het Droom Je Thuis huis, onze bijdrage wordt gebruikt voor een personenlift voor de toekomstige inwoners, die een lichamelijke beperking hebben. 

Wat doet de Stichting Vrienden van Droom Je Thuis?

De Stichting Vrienden van Droom Je Thuis werft fondsen voor doelgerichte projecten binnen het toekomstige wooncomplex. Ondanks dat de huisvesting en zorg van het Droom Je Thuis huis vergoed worden, blijkt dit niet voldoende te zijn voor de volledige inrichting van een prettige woonomgeving. Voor de tuininrichting, aangepaste vervoersmiddelen, tilliften, snoezelruimtes en een personenlift is namelijk geen budget. De stichting zoekt daarom sponsoren en donateurs om een prettige woning voor de toekomstige bewoners te bewerkstelligen. Op dit moment hebben zij tien sponsorprojecten, waarvoor geld wordt ingezameld.

Persoon Advies kiest voor de personenlift!

De meerderheid van de bewoners van het Droom Je Thuis huis is door hun lichamelijke beperking niet in staat om trappen te lopen. Dit is de reden dat zij zijn aangewezen op een liftinstallatie, die tot op heden nog niet gerealiseerd is. Hoe kan het ook anders dan dat wij ons, als Persoon Advies, geroepen voelen om een bijdrage te leveren aan de realisatie van deze personenlift

Een donatie is ook in uw voordeel

Wilt u ook een donatie aan een goed doel doen, maar weet u nog niet welk doel u wilt steunen? Bekijk dan eens de pagina van Stichting Vrienden van Droom Je Thuis. Help mee en bied de bewoners extra persoonlijke hulp voor een prettige woonomgeving. 

Met uw donatie helpt u niet alleen de bewoners van het huis. Het kan ook fiscale voordelen opleveren. Wist u bijvoorbeeld dat u een periodieke gift in aftrek kunt brengen op uw winst of bij uw aangifte inkomstenbelasting? Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Terug