Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Advies.
We hebben 332 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
17 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Dividendbelasting niet afgeschaft

Het kabinet heeft definitief besloten om de veelbesproken dividendbelasting niet af te schaffen. Lees verder om te zien welke maatregelen het kabinet heeft opgesteld.

Lees verder
Nieuws
4 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Zzp’ers verplichten om pensioen op te bouwen

Te veel zelfstandig werkenden denken volgens het Nationaal Insitituut voor Budgetverplichtingen niet goed na over hun latere financiële situatie. Daarom vinden zij dat iedereen automatisch voor het pensioen moet gaan sparen.

Lees verder
Nieuws
20 augustus 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Wat houdt de WWFT voor mij in?

De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering van Terrorisme (WWFT) is een belangrijke strijd tegen terrorisme en witwassen. Dit brengt verplichtingen met zich mee voor onder andere banken, verzekeraars en accountants. Maar wat betekent het voor u als klant van Persoon Advies? We geven u antwoord in ons nieuwsbericht.

Lees verder
Nieuws
2 augustus 2018
Onderwerpen: Advies

Een warm welkom voor Sylvia

In deze warme zomer mogen wij een nieuwe collega verwelkomen: Sylvia Koene-Zwinkels. Wij heten haar van harte welkom! Benieuwd in welke functie Sylvia ons team komt versterken? Lees dan zeker het hele volledige bericht.

Lees verder
Nieuws
1 augustus 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten juli 2018

De zomer van 2018 staat nu al in de boeken als een van de warmste en zonnigste ooit. We hebben voor u weer een overzicht gemaakt van de belangrijkste nieuwsberichten uit juli. Ze gaan onder andere over spookfacturen, boetes bij belastingfraude en veranderingen in de wetgeving. Lees mee en u bent weer volledig op de hoogte.

Lees verder
Nieuws
28 juli 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

De nieuwe KOR aangepast

Eerder dit jaar werd de nieuwe KOR aangekondigd. Staatssecretaris Snel van Financiën heeft in een besluit aangegeven dat er alleen geen terugwerkende kracht meer wordt toegekend aan de kleineondernemersregeling (KOR) voor de btw.

Lees verder