Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Advies.
We hebben 328 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
2 augustus 2018
Onderwerpen: Advies

Een warm welkom voor Sylvia

In deze warme zomer mogen wij een nieuwe collega verwelkomen: Sylvia Koene-Zwinkels. Wij heten haar van harte welkom! Benieuwd in welke functie Sylvia ons team komt versterken? Lees dan zeker het hele volledige bericht.

Lees verder
Nieuws
1 augustus 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten juli 2018

De zomer van 2018 staat nu al in de boeken als een van de warmste en zonnigste ooit. We hebben voor u weer een overzicht gemaakt van de belangrijkste nieuwsberichten uit juli. Ze gaan onder andere over spookfacturen, boetes bij belastingfraude en veranderingen in de wetgeving. Lees mee en u bent weer volledig op de hoogte.

Lees verder
Nieuws
28 juli 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

De nieuwe KOR aangepast

Eerder dit jaar werd de nieuwe KOR aangekondigd. Staatssecretaris Snel van Financiën heeft in een besluit aangegeven dat er alleen geen terugwerkende kracht meer wordt toegekend aan de kleineondernemersregeling (KOR) voor de btw.

Lees verder
Nieuws
25 juli 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Verzuimboete of een vergrijpboete?

De Belastingdienst kan een belastingplichtige een boete opleggen als zij niet voldoet aan bepaalde belastingverplichtingen. Er zijn twee soorten boetes op te leggen.

Lees verder
Nieuws
16 juli 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Ook spookfacturen bij kleine organisaties

Bekijk binnenkomende facturen kritisch voordat u een handtekening zet. Vooral kleine organisaties zijn steeds vaker doelwit van criminelen die spookfacturen en nepcontracten aanbieden.

Lees verder
Nieuws
12 juli 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Schendt de Belastingdienst de privacywet?   

In het btw-nummer van ondernemers met een eenmanszaak, verwerkt de Belastingdienst het burgerservicenummer van de eigenaar. Overtreedt de belastingdienst hiermee de privacywet?

Lees verder