Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
29 januari 2019

Bereid u voor op de Brexit: vraag btw-verlegging aan

De Brexit-deal is afgelopen week afgeschoten door het Britse Lagerhuis. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een alternatief Brexit-plan. Zelfs als dit plan mislukt zal het Verenigd Koninkrijk op 29 maart 2019 de Europese Unie verlaten ('no deal'). De Belastingdienst heeft ondernemers, die regelmatig goederen afnemen vanuit het Verenigd Koninkrijk, een brief gestuurd.

Lees verder
Nieuws
21 januari 2019

Checklist inkomstenbelasting 2018 – hulp bij uw aangifte

Alle Nederlandse inwoners dienen de aangifte inkomstenbelasting in te vullen, maar dat blijkt in praktijk nog best lastig. Een goede aangifte inkomstenbelasting verdient veel zorg en aandacht, zodat het maximale resultaat eruit gehaald kan worden. De adviseurs van Persoon Advies ondersteunen u graag bij deze aangifte.

Lees verder
Nieuws
17 januari 2019

Voorkom 8% belastingrente door vóór 1 mei om voorlopige aanslag VPB te vragen

Belastingplichtigen voor de vennootschapsbelasting (VPB) die te laat zijn met het indienen van hun aangifte over 2018 kunnen een flinke rekening aan belastingrente verwachten. Het tarief is namelijk niet flauw: 8%. Die rekening valt te voorkomen door vóór 1 mei om een voorlopige aanslag over 2018 te vragen bij de Belastingdienst.

Lees verder
Nieuws
16 januari 2019

Tarieven inkomstenbelasting en loonbelasting 2019 definitief

Op 18 december 2018 is het Belastingplan 2019 afgehamerd door de Eerste Kamer. Hiermee zijn de schijflengtes en percentages die in het nieuwe jaar gelden voor de loon- en inkomstenbelasting definitief gemaakt.

Lees verder