Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
12 februari 2020

Wat valt in welke box en waarom?

De Nederlandse inkomstenbelasting vindt plaats aan de hand van het zogeheten boxenstelsel. Iedere box kent zijn eigen methodiek en belastingtarief. Lees in dit nieuwsbericht welke kosten in welke box vallen?

Lees verder
Nieuws
8 februari 2020

Rondje van de zaak, betaalt de fiscus mee?

In de horeca komt het regelmatig voor dat u een drankje of hapje weggeeft. Bij de samenstelling van de jaarrekening kan dit ter sprake komen. Hoe zit het dan met de btw? Waar hangt dit vanaf en waar moet u op letten?

Lees verder
Nieuws
5 februari 2020

Onderschat niet de waarde van zo’n simpel bonnetje

Adviseurs en boekhouders zien ze niet graag komen, zo’n doos met alleen maar kassabonnetjes. Ze moeten zich echter wel houden aan de fiscale spelregels, anders loopt u de aftrek mis. Over welke twee aftrekvormen hebben we het en wat doet u?

Lees verder
Nieuws
2 februari 2020

Hoe berekent u investeringsaftrek bij een Vof/maatschap?

Ondernemers die beperkt investeren, hebben in beginsel recht op een extra aftrek voor kleinschalige investeringen (KIA). Maar hoe past u deze toe als u samenwerkt in een Vof of maatschap?

Lees verder