Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) zijn wij gesloten. Wij wensen u een zalig Pinksteren toe en staan dinsdag 22 mei weer voor u klaar. 
 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
1 mei 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Nieuwsfeiten april 2018

We hebben een feestelijke Koningsdag achter de rug en zijn klaar om deze nieuwe maand vol goede moed te starten. Natuurlijk krijgt u van ons weer het overzicht van de nieuwsfeiten van afgelopen maand. Met dit keer onder andere: de aftrek van giften in uw belastingaangifte, voorkeur van dga’s voor wat betreft hun pensioen, uw digitale bewaarplicht en de voorwaarden om te converteren, veranderende aanpak van cybercriminelen en reuring rondom de dividendbelasting. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
26 april 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB

Voorkeur van dga’s: pensioen in eigen beheer afkopen

Directeuren-grootaandeelhouders (dga’s) hebben vorig jaar massaal gebruikgemaakt van de fiscaal aantrekkelijke afkoopregeling voor hun pensioen in eigen beheer. Staatssecretaris Snel van Financiën zag dan ook € 3,3 miljard aan loonheffingen in de schatkist belanden in plaats van de oorspronkelijk geraamde € 2,1 miljard.

Lees verder
Nieuws
19 april 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Aftrek van giften in uw aangifte over 2017

Veel ondernemers geven aan goede doelen of doen vrijwilligerswerk. Ga na of u voor giften die u in 2017 heeft gedaan, recht heeft op giftenaftrek. Denk daarbij ook aan een niet-ontvangen vrijwilligersvergoeding en aan niet-gedeclareerde kosten. Uw adviseur ziet dit niet in uw bankbescheiden, u moet hem hier dus zelf attent op maken.

Lees verder
Nieuws
11 april 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Digitale bewaarplicht en voorwaarden om te converteren

Als ondernemer kunt u niet meer zonder digitale hulpmiddelen. Omzetting van papier naar digitaal kan als aan de vijf genoemde voorwaarden is voldaan. Ook uw digitale gegevens inzake uw administratie dient u in beginsel zeven jaar te bewaren. Gooi, net als bij een papieren administratie, iets niet te snel weg.

Lees verder