Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
5 maart 2021

Het regent blauwe brieven. Heeft u ze al ontvangen?

Onlangs heeft de belastingdienst de VIA- en SBT machtigingen verstuurd. Met deze machtigingen kunt u ons weer machtigingen, zodat wij gebruik kunnen maken van de vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting 2020. De SBT machtigingen, hiermee kunnen wij inzien of er toeslagen in 2020 zijn toegekend.

Lees verder
Nieuws
5 maart 2021

Zelfstandigenaftrek versoepeld in 2021

Ook bij uw praktijk kan de vraag spelen of u in 2021 uw zelfstandigenaftrek krijgt. Wat als u niet aan de uren komt of te weinig winst heeft?

Lees verder
Nieuws
3 maart 2021

Versoepelingen voor ondernemers met belastingschuld

Het ministerie van Financiën is bezig met een plan dat ervoor moet zorgen dat zo min mogelijk ondernemingen failliet gaan als ze hun belastingschulden straks moeten gaan betalen. Kwijtschelding van de belastingschulden zit er in ieder geval niet in.

Lees verder
Nieuws
1 maart 2021

Nieuwe data voor aanvragen definitieve subsidie NOW

De aanvraagtermijnen van de verschillende tranches van de NOW-subsidie worden aangepast. Veel werkgevers krijgen meer tijd voor de aanvraag. Dat heeft demissionair minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid laten weten aan de Tweede Kamer.

Lees verder