Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
28 maart 2020

Corona update: Vaste tegemoetkoming ondernemers

De éénmalige vaste tegemoetkoming van € 4.000,-, voor ondernemers die het meest geraakt zijn door de overheidsmaatregelen tijdens de coronacrisis, kan aangevraagd worden.

Lees verder
Nieuws
26 maart 2020

Corona update: Nieuwe ontwikkelingen Bijstandsuitkering • Uitstel Hoogheemraadschap • Pensioensector coulant betaling pensioenpremie

Maandag 23 maart 2020 heeft een nieuwe persconferentie plaatsgevonden, waarin nieuwe aanvullende maatregelen bekend zijn geworden in de aanpak van het coronavirus.

Lees verder
Nieuws
25 maart 2020

Melding betalingsonmacht voor rechtspersonen; wanneer en hoe?

Het Corona virus raakt ons allemaal. Dan wel direct dan wel indirect. Als u onze nieuwskanalen volgt, blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen met betrekking tot de financiële maatregelen.

Lees verder
Nieuws
23 maart 2020

Corona update voor MKB- en ZZP-ondernemers

Gemeente Westland is druk bezig met het inregelen van het formulier, zodat de aanvraag voor de bijstandsuitkering ingediend kan worden.

Lees verder