Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
6 september 2021

Einde algemene (fiscale) coronasteunmaatregelen

In een kamerbrief heeft het demissionair kabinet de Tweede kamer laten weten dat de algemene coronasteunmaatregelen vanaf 1 oktober 2021 worden beëindigd. Voor specifieke bedrijven en personen zullen een aantal regelingen worden gecontinueerd. Welke maatregelen worden stopgezet en wat betekent dit voor jou of je klant? Dat lees je hieronder.

Lees verder
Nieuws
31 mei 2021

Kabinet verlengt coronasteun tot in derde kwartaal

Bedrijven kunnen ook in het derde kwartaal van dit jaar rekenen op overheidssteun. Donderdagmiddag presenteerde het demissionaire kabinet een steunpakket dat vooral als doel heeft banen te behouden, economische groei aan te jagen en schulden te verminderen.

Lees verder
Nieuws
29 april 2021

Meerdere auto’s van de zaak en de bijtelling. Hoe zit dat?

De Belastingdienst heeft besloten de wijziging voor de berekening van de bijtelling voor privégebruik van de auto niet per 1 januari 2021 maar uitstellen naar 2022.

Lees verder
Nieuws
26 april 2021

Extra versoepeling urencriterium 2020 komt er niet

Er komt geen extra versoepeling van het zogeheten urencriterium voor het vierde kwartaal van 2020. Door dat wel te doen, zouden er volgens het kabinet ondernemers in aanmerking komen voor belastingvoordelen die daar ‘onder normale omstandigheden’ geen recht op hebben. En dat is niet de bedoeling van de maatregel.

Lees verder