Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
25 november 2019

In 2019 nog zo veel mogelijk dividend uitkeren?

Nu niet alleen de belastingdruk in box 3 wijzigt, maar ook het tarief in box 2 stapsgewijs wordt verhoogd, is het zaak alvast goed voor te sorteren, omdat straks alleen nog niet-excessief lenen bij uw BV mogelijk is. Lees hier verschillende tips en adviezen.

Lees verder
Nieuws
22 november 2019

Nog die winstaftrek 2019 binnenhalen

Heeft u dit jaar in uw bedrijf geïnvesteerd en bent u benieuwd of u recht heeft op investeringsaftrek en in welke staffel u terechtkomt? Lees het in ons nieuwsbericht en zorg dat u de aftrek niet misloopt.

Lees verder
Nieuws
18 november 2019

Dit jaar met de feestdagen nog belastingvrij schenken?

Het nieuwe jaar 2020 komt in zicht en wellicht vraagt u zich af of u ook dit jaar weer wat belastingvrij gaat schenken en zo ja, aan wie en hoeveel? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u op letten als u de fiscus niet te veel wilt spekken?

Lees verder
Nieuws
14 november 2019

8 vragen over het nieuwe btw-id beantwoord

In oktober 2019 ontvingen bijna 1.3 miljoen eenmanszaken een nieuw btw-identificatienummer. In dat nummer is het Burgerservicenummer (BSN) niet meer verwerkt. In dit artikel beantwoorden we vragen over dit nieuwe btw-nummer.

Lees verder