Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

In verband met onze jaarlijkse teambuildingdag zijn wij op dinsdag 26 juni vanaf 12:30 uur gesloten. Woensdag 27 juni staan wij allemaal weer voor u klaar!

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
4 juni 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten mei 2018

De maand mei liet ons bijna denken dat het al zomer was! Heeft u ook al heerlijk genoten van dit weer en heeft u misschien al een bezoekje aan het strand gebracht? Wij hebben de hoogtepunten van mei voor u op een rijtje gezet. Lees onder andere over hoeveel btw u verschuldigd bent over de omzet uit digitale verkopen, de nieuwe KOR, een hogere WOZ-waarde door zonnepanelen en meer. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
1 juni 2018
Onderwerpen: Over ons

Gezond vooruit met Team Westland

Bij Persoon Advies optimaliseren wij uw bedrijfsvoering, zodat het bedrijf in goede conditie is. Wij vinden het echter net zo belangrijk om onze adviseurs in conditie te houden. In combinatie met het goede initiatief van Team Westland heeft dit ervoor gezorgd dat wij ook dit jaar weer hun activiteiten sponsoren.

Lees verder
Nieuws
30 mei 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Pas op met samengestelde facturen!

Als goederen of diensten deels betrekking hebben op uw onderneming, maar ook deels privé zijn, is het oppassen geblazen. Dat geldt voor iedere ondernemer, maar ook voor bv’s. Hoe voorkomt u fiscale problemen daarmee?

Lees verder
Nieuws
25 mei 2018
Onderwerpen: Tips Advies Personeel MKB

Regels voor (jonge) vakantiewerkers

De examenperiode is afgelopen en in juni is de kans groot dat jongen ook bij uw bedrijf aankloppen voor een vakantiebaan. Jongeren zijn aantrekkelijke medewerkers tijdens de vakantieperiodes. Ze zijn flexibel, kunnen vaste medewerkers die op vakantie zijn tijdelijk vervangen en kunnen zich zelfs ontwikkelen tot een nieuwe vaste medewerker.

Lees verder