Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
29 november 2021

Wat zijn de nieuwe maatregelen in deze nieuwe Lock-Down?

De afgelopen 20 maanden leven we met elkaar in een tijd die niet te omschrijven is. Een tijd die zowel zakelijk- als privé een grote impact heeft op ons leven. Financiële onzekerheden is één van de gevolgen die hiermee gepaard gaan. Het kabinet heeft aangegeven dat voor ondernemers diverse steunpakketten weer verlengd zullen worden. Wij hebben hierover al enkele nieuwsberichten ontvangen, die wij graag met je delen en hopen hiermee wat stress te kunnen wegnemen.

Lees verder
Nieuws
17 november 2021

Phising mail van Mijnoverheid

Let op! Phishing mail van Mijnoverheid in omloop met als onderwerp “Controle omtrent uw belastingaangifte”!

Lees verder
Nieuws
12 oktober 2021

KVK schermt alle woonadressen in Handelsregister vanaf 2022 af

De Kamer van Koophandel (KVK) schermt vanaf 1 januari 2022 alle woonadressen in het Handelsregister af. Vanaf dat moment zijn de afgeschermde woonadressen alleen nog te zien voor overheidsinstanties of beroepsgroepen met wettelijke toestemming, zoals de Belastingdienst en deurwaarders.

Lees verder
Nieuws
27 september 2021

Belastingdienst start invordering weer op

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en het economische leven weer op gang komt start de Belastingdienst de invordering van openstaande belastingvorderingen van burgers en bedrijven geleidelijk weer op, meldt de fiscus. Wat kunnen ondernemers en particulieren verwachten?

Lees verder