Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug.

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
16 juli 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Ook spookfacturen bij kleine organisaties

Bekijk binnenkomende facturen kritisch voordat u een handtekening zet. Vooral kleine organisaties zijn steeds vaker doelwit van criminelen die spookfacturen en nepcontracten aanbieden.

Lees verder
Nieuws
12 juli 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Schendt de Belastingdienst de privacywet?   

In het btw-nummer van ondernemers met een eenmanszaak, verwerkt de Belastingdienst het burgerservicenummer van de eigenaar. Overtreedt de belastingdienst hiermee de privacywet?

Lees verder
Nieuws
2 juli 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten juni 2018

We hebben de helft van 2018 alweer achter de rug en wat was het tot nu toe een zonnig jaar! Om naast het tropische weer op de hoogte te blijven van de laatste nieuwsberichten, hebben wij voor u een overzicht gemaakt. We hebben het belangrijkste nieuws van juni voor u op een rijtje gezet. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
29 juni 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Aanpassing box 3-heffing

In een brief aan het kabinet hebben belangenorganisaties van belastingplichtigen en ondernemers een gezamenlijke oproep gedaan om de vermogensrendementsheffing aan te passen. Het werkelijke resultaat moet het uitgangspunt worden voor de box 3-heffing.

Lees verder