Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug.

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
18 september 2018

Prinsjesdag – Belastingplan 2019

Op Prinsjesdag zijn de wetsvoorstellen voor aankomend jaar besproken. In het nieuwsbericht lichten we u in over de gemaakte plannen, welke door het parlement worden behandeld en dus nog kunnen wijzigen.

Lees verder
Nieuws
1 september 2018

Nieuwsfeiten augustus 2018

Augustus, beter bekend als de maand van de zomervakantie, is rustig geweest qua fiscaal en financieel nieuws. Toch hebben we vier belangrijke artikelen voor u gevonden, die gaan over de belastingplannen van 2019, het belang van uren tellen en bijhouden voor de fiscus, de naderende btw-verhoging en waar u op moet letten bij het afsluiten van een stakingslijfrente.

Lees verder
Nieuws
28 augustus 2018

Uren tellen en bijhouden voor de fiscus

1.225 uur werken voor de zaak in een kalenderjaar levert zelfstandigenaftrek (€ 7.280,-) op. Dat moet u echter wel aannemelijk kunnen maken. Maar hoe kunt u dat nu het beste doen? Lees verder.

Lees verder
Nieuws
21 augustus 2018

Opletten geblazen bij het afsluiten van een stakingslijfrente

Bij het staken of overdragen van een onderneming is inkomstenbelasting verschuldigd over de stakingswinst. Om belastingheffing te voorkomen, wordt er vaak een stamrecht bedongen. We laten u graag weten waar u voor op moet passen als u kiest om een stakingslijfrente af te sluiten.

Lees verder