Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
3 december 2018

Nieuwsoverzicht november 2018

Van het afkopen van mini-pensioenen tot de fiscale regels voor uw sinterklaasfeest, in dit nieuwsoverzicht komen deze onderwerpen aan bod. Deze maand ook aangenomen moties en veranderingen voor het Belastingplan van 2019. Tot slot komt u te weten wat er gaat veranderen voor de kleineondernemersregeling. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
22 november 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Belastingplan 2019 aangepast

Na het bekend worden van de belastingplannen voor 2019 op Prinsjesdag, heeft de staatssecretaris van Financiën een aantal nota’s aan de Tweede Kamer toegezonden. De belangrijkste zijn natuurlijk de nota’s die voortvloeien uit de heroverweging van het pakket vestigingsklimaat.

Lees verder
Nieuws
17 november 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Aangenomen moties Belastingplan 2019

De Tweede Kamer heeft onlangs het Pakket Belastingplan 2019 aangenomen. De vele moties die op het plan waren ingediend, zijn ook goedgekeurd.

Lees verder
Nieuws
14 november 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Verandering kleineondernemersregeling KOR

Ondernemers die vanaf 2020 de nieuwe btw-regeling voor kleine ondernemers willen gebruiken, moeten opletten dat ze gedurende het jaar niet door de omzetgrens schieten. In dat geval moeten zij namelijk drie jaar wachten tot ze de regeling weer kunnen gebruiken, zo heeft het kabinet laten weten.

Lees verder