Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
15 maart 2019

eHerkenning rukt op

Het is niets nieuws, maar het gebruik ervan neemt steeds meer toe: eHerkenning. Wat is de status anno 2019 en wat moet u weten als het gaat om de aanvraag en het gebruik ervan?

Lees verder
Nieuws
11 maart 2019

Financiering via crowdfunding? Denk ook aan de fiscale consequenties!

Veel mkb-bedrijven kloppen aan bij een bank als ze bedrijfsfinanciering zoeken. Als deze geen lening verstrekt, wordt er vaak gedacht dat er geen andere opties zijn. Ondernemers zijn echter niet zo afhankelijk van de bank als zij denken.

Lees verder
Nieuws
7 maart 2019

Waarschuwing van fiscus bij omzet die lager is dan € 5.000

Ondernemers voor de inkomstenbelasting kunnen een brief van de Belastingdienst verwachten als zij zowel in 2017 als 2018 een omzet hadden die lager was dan € 5.000. Als zij zelfstandigenaftrek hebben geclaimd in hun aangifte, kan dit onterecht zijn gedaan.

Lees verder
Nieuws
29 januari 2019

Bereid u voor op de Brexit: vraag btw-verlegging aan

De Brexit-deal is afgelopen week afgeschoten door het Britse Lagerhuis. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een alternatief Brexit-plan. Zelfs als dit plan mislukt zal het Verenigd Koninkrijk op 29 maart 2019 de Europese Unie verlaten ('no deal'). De Belastingdienst heeft ondernemers, die regelmatig goederen afnemen vanuit het Verenigd Koninkrijk, een brief gestuurd.

Lees verder