Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
28 december 2018

Wetswijzigingen in 2019

In 2019 worden een aantal wetten gewijzigd. De belangrijkste wetswijzigingen worden in dit nieuwsbericht toegelicht.

Lees verder
Nieuws
27 december 2018

In 2020 aftrekposten box 1 naar basistarief

Vanaf 1 januari 2020 wordt het tarief van de aftrekposten in box 1 versneld afgebouwd. Deze aftrekposten hebben betrekking tot een eigen woning, zoals hypotheekrenteaftrek.

Lees verder
Nieuws
23 december 2018

Lijfrentepremie aftrekpost inkomstenbelasting

Met het hulpmiddel lijfrentepremie van de Belastingdienst, kunnen werknemers en ondernemers berekenen welk bedrag zij aan lijfrente in aftrek mogen brengen in hun inkomstenbelasting (IB). De lijfrentepremie moet voor 31 december 2018 zijn betaald om deze in de aangifte over 2018 te kunnen aftrekken.

Lees verder
Nieuws
21 december 2018
Onderwerpen: Over ons

Sponsorbijdrage: personenlift voor het Droom Je Thuis huis

In deze tijd van het jaar staan wij bij Persoon Advies even stil bij de lokale goede doelen en dragen we graag ons steentje bij door middel van een sponsorbijdrage. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om een donatie te doen aan het Droom Je Thuis huis, onze bijdrage wordt gebruikt voor een personenlift voor de toekomstige inwoners, die een lichamelijke beperking hebben.

Lees verder