Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

 

LET OP! Vrijdag 20 september zijn wij vanaf 13.00 uur gesloten i.v.m. ons personeelsuitje. Maandag 23 september staan we weer voor u klaar!

Nieuws
17 september 2019

De nieuwe KOR, is dat eigenlijk wel voordelig voor u?

Kiezen voor de nieuwe KOR is echter niet altijd voordelig. Wat zijn nu de voor- en nadelen en hoe maakt u de juiste keuze?

Lees verder
Nieuws
14 september 2019

Buitenlandse btw terugvragen

Heeft u als ondernemer btw betaald in een EU-land, dan kunt u dit terugvragen via de Nederlandse Belastingdienst. Hoe dit in zijn werk gaat en wat de voorwaarden zijn, leest u hier.

Lees verder
Nieuws
12 september 2019

Wat brengt Prinsjesdag 2019 voor de inkomstenbelasting?

Het kabinet zet op Prinsjesdag weer nieuwe stappen met de verbouwing van het Nederlandse belastingstelsel. Welke maatregelen zitten er naar verwachting in het Prinsjesdag-koffertje voor de inkomstenbelasting?

Lees verder
Nieuws
3 september 2019

Wat zijn de plannen met zzp’ers?

Vlak voor de zomervakantie werd meer bekend over de plannen die het kabinet heeft met zzp’ers. Welk uurtarief wordt leidend en welke kant gaat het op?

Lees verder