Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

In verband met Koningsdag genieten wij op vrijdag 27 april vorstelijk van een vrije dag. Maandag 30 april staan wij weer voor u klaar.  

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
30 maart 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Nieuwsfeiten maart 2018

Maart roert zijn staart en dat hebben we geweten! Gelukkig zijn wij er om wat rust te brengen met de overzichtelijke nieuwsfeiten van deze maand. U leest onder meer over: een verdachte rittenstaat, de fiets van de zaak, geen voorrang vordering op dga-pensioen, vervanging wet DBA, brandbrief over nadelig regeerakkoord voor mkb en inkomsten uit beschikbaar gestelde bezittingen.

Lees verder
Nieuws
26 maart 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Omgaan met inkomsten uit beschikbaar gestelde bezittingen

Bij de aangifte inkomstenbelasting over 2017 loopt u tegen het begrip ‘inkomsten uit beschikbaar gestelde bezittingen’ aan. Deze zijn net als winst uit onderneming belast in box 1. Als u geen vergoeding ontvangt, dan moet u tóch aangeven wat u zakelijk gezien normaliter wel zou hebben ontvangen.

Lees verder
Nieuws
23 maart 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB

Brandbrief over nadelig regeerakkoord voor mkb

Een aantal fiscale maatregelen uit het regeerakkoord van kabinet Rutte lll hebben negatieve gevolgen voor het mkb. Vier beroepsorganisaties hebben hun krachten gebundeld en minister Hoekstra en staatssecretaris Snel van Financiën een brandbrief gestuurd om hun ongenoegen te tonen. Dit constateerden zij in hun brief.

Lees verder
Nieuws
20 maart 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Per 1 januari 2020 vervanging wet DBA?

Volgens het regeerakkoord moet een nieuwe wet ter vervanging van de Wet DBA enerzijds (de inhuurder van) echte zelfstandigen zekerheid bieden dat er geen sprake is van een dienstbetrekking en anderzijds schijnzelfstandigheid voorkomen. Dat moet volgens het plan op 1 januari 2020 rond zijn.

Lees verder