Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
24 april 2019

Contante giften voor goed doel straks niet meer aftrekbaar

Staatssecretaris Snel van Financiën heeft in een Kamerbrief aangegeven dat contante giften voor goede doelen in de toekomst niet meer aftrekbaar zijn, als het aan het kabinet ligt. Deze giften zijn namelijk veel te moeilijk te controleren door de Belastingdienst.

Lees verder
Nieuws
10 april 2019

Rechter verplicht ander BTW-nummer eenmanszaak per 2020

De discussie over het gebruik van het burgerservicenummer in BTW-nummers van eenmanszaken is weer opgelaaid. De Belastingdienst heeft beloofd dat eenpitters per 1 januari 2020 een nieuw nummer krijgen.

Lees verder
Nieuws
9 april 2019

Forse kritiek op wetsvoorstel heffing hoge bv-schuld

De extra heffing voor directeuren-grootaandeelhouders met een hoge schuld bij hun eigen bv, krijgt al sinds de aankondiging bakken met kritiek. Welke acties gaat het kabinet ondernemen en wat zijn de uitzonderingen voor zakelijke leningen?

Lees verder
Nieuws
9 april 2019

Ondernemersaftrek, welke uren tellen er mee?

De ondernemersaftrek is een flinke aftrekpost. De Belastingdienst reserveert deze dan ook alleen voor ‘echte’ ondernemers, die ten minste 1.225 uur aan hun onderneming besteden. Wat moet u weten over dit urencriterium?

Lees verder