Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
24 maart 2021

TVL aanvragen op een veiligere manier

Van de Rijksoverheid ontvingen wij het bericht dat het vanaf 12 april 2021 verplicht is de subsidie Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aan te vragen met eHerkenning niveau 3.

Lees verder
Nieuws
18 maart 2021

Vaste reiskostenvergoeding berekenen na 1 april 2021

De tijdelijke goedkeuring voor het onbelast uitkeren van vaste reiskostenvergoedingen voor thuiswerkdagen van voor 13 maart 2020 loopt op 1 april af. Maar wat nu als de werknemer helemaal niet thuiswerkt? Marxman Adocaten legt uit hoe u de nieuwe vaste reiskostenvergoedingen berekent.

Lees verder
Nieuws
8 maart 2021

Accessoires bij de fiets van de zaak onbelast?

Stel, u wilt uw werknemer een fiets van de zaak geven met wat accessoires erbij. Hoe gaat u dat doen? Wat is er mogelijk?

Lees verder
Nieuws
5 maart 2021

Het regent blauwe brieven. Heeft u ze al ontvangen?

Onlangs heeft de belastingdienst de VIA- en SBT machtigingen verstuurd. Met deze machtigingen kunt u ons weer machtigingen, zodat wij gebruik kunnen maken van de vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting 2020. De SBT machtigingen, hiermee kunnen wij inzien of er toeslagen in 2020 zijn toegekend.

Lees verder