Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Op dinsdag 20 november zijn wij vanaf 12:15 uur gesloten in verband met het vervolg op onze brainstormsessie van eerder dit jaar. Woensdag staan wij weer voor u klaar.

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
1 november 2018
Onderwerpen: ZZP MKB

Nieuwsfeiten oktober 2018

In oktober is voortgeborduurd op de plannen die tijdens Prinsjesdag gepresenteerd zijn. Met deze maand onder andere nieuws over de dividendbelasting en aanpassingen in de box 3-heffing voor 2019. Daarnaast krijgt u inzicht in de onnodige risico’s door cyberaanvallen en in het verschil tussen een ‘geruisloze’ en een ‘ruisende’ bedrijfsovername. Tot slot komt u erachter waarom belastingschulden van pas komen bij matiging van een vergrijpboete en waarom zzp’ers verplicht pensioen op zouden moeten bouwen. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
25 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Verschil tussen bedrijfsovernames

Er komt een moment waarop een ondernemer afscheid neemt van zijn onderneming. Dat kan uiteenlopende redenen hebben. Vanwege de complexe financieringsaspecten rond persoonlijke ondernemingen zijn in de praktijk vele vormen van bedrijfsoverdracht denkbaar. De belangrijkste zijn de ‘geruisloze’ en de ‘ruisende’ overdracht. Maar wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees verder
Nieuws
23 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Onnodige risico's voor mkb'ers door cyberaanvallen

Ondanks alle aandacht voor cybercriminaliteit blijkt er voor het Nederlandse mkb op dat gebied nog werk aan de winkel te zijn. Volgens het Centraal Planbureau (CPB) neemt het mkb minder vaak maatregelen om de digitale veiligheid te verbeteren dan grote ondernemingen. Mkb’ers lopen volgens het CPB nu 'onnodige risico’s'.

Lees verder
Nieuws
19 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Belastingschulden komen van pas bij matiging vergrijpboete

Bij een controle bij bedrijf X bleek dat facturen later werden geboekt dan het moment waarop zij waren uitgereikt, waardoor btw werd verschoven naar een later tijdvak. Dit bedrijf stelde dat zij dit deed om de btw later te kunnen betalen. Op jaarbasis werd echter het juiste bedrag aan btw betaald. De inspecteur legde een vergrijpboete van 30% op. Waarbij bedrijf X in hoger beroep ging. Lees verder.

Lees verder