Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
24 december 2021

Nieuwe uitbreiding op de coronasteunmaatregelen

Het kabinet verruimt het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Zo gaat het maximale omzetverlies waarvoor loonsteun (NOW) wordt gegeven van 80% naar 90%. Ook komen ondernemers het vierde kwartaal in aanmerking voor de TVL bij 20% omzetverlies in plaats van bij 30%. Voor de verruiming van het steunpakket trekt het kabinet 590 miljoen euro extra uit. Bovendien wordt aan een langetermijnvisie gewerkt over de vormgeving van het steunpakket, meldt het kabinet.

Lees verder
Nieuws
29 november 2021

Wat zijn de nieuwe maatregelen in deze nieuwe lockdown?

De afgelopen 20 maanden leven we met elkaar in een tijd die niet te omschrijven is. Een tijd die zowel zakelijk- als privé een grote impact heeft op ons leven. Financiële onzekerheden is één van de gevolgen die hiermee gepaard gaan. Het kabinet heeft aangegeven dat voor ondernemers diverse steunpakketten weer verlengd zullen worden. Wij hebben hierover al enkele nieuwsberichten ontvangen, die wij graag met je delen en hopen hiermee wat stress te kunnen wegnemen.

Lees verder
Nieuws
17 november 2021

Phising mail van Mijnoverheid

Let op! Phishing mail van Mijnoverheid in omloop met als onderwerp “Controle omtrent uw belastingaangifte”!

Lees verder
Nieuws
8 november 2021

Waarderen voorraad aan het einde van 2021

Waarderen voorraad aan het einde van 2021 Ieder jaar opnieuw vraagt uw adviseur u om de eindvoorraad te tellen. Dat is een lastig karwei, maar wel nodig om tot juiste jaarcijfers te komen. Maar tegen welke waarde waardeert u de getelde voorraad en telt ook de voorraad in uw koeling en vriezer mee?

Lees verder