Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
26 juni 2020

Corona update 26 juni 2020

Op 15 maart 2020 werd alles ineens anders door de gevolgen van de coronacrisis. Onzekere tijden braken aan voor iedereen. Door middel van onze nieuwsbrieven hebben wij u op de hoogte gehouden van de financiële maatregelen inzake COVID-19 en dit blijven wij natuurlijk doen.

Lees verder
Nieuws
25 mei 2020

Corona update 25 mei 2020

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet bekent gemaakt dat ook de komende periode de ondernemers ook de komende periode financiële ondersteuning krijgen.

Lees verder
Nieuws
29 april 2020

Corona update 29 april 2020

De afgelopen weken hebben wij u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen inzake de Corona maatregelen. Dit zullen wij uiteraard ook blijven doen.

Lees verder
Nieuws
17 april 2020

Corona update 17 april 2020

Aanvullende informatie diverse coronaregelingen: NOW Regeling, Bijzonder uitstel van betaling en Nieuws SBI-codes.

Lees verder