Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
16 september 2020

Historische Prinsjesdag 2020 – wat betekent dit voor u als ondernemer?

15 september 2020, een Prinsjesdag zoals we die nog niet eerder kenden. Geen koets, speciale Prinsjesdag mondkapjes voor politici en de troonrede die plaats vond in de Grote Kerk in plaats van in de Ridderzaal. 2020 is tot nu toe voor veel ondernemers een uitdagend jaar maar wat brengt het Belastingplan 2021 voor u?

Lees verder
Nieuws
1 september 2020

Verlenging van de coronaregelingen na 1 oktober 2020

Dat het coronavirus een grote impact heeft op de economie en de banen is geen verrassing. Het kabinet gaf vorige week ook aan dat de economische recessie voorlopig nog niet voorbij is en de diverse lopende steunmaatregelen vanaf 1 oktober 2020 zal verlengen.

Lees verder
Nieuws
27 augustus 2020

Wat hangt ondernemers komend jaar boven het hoofd?

De 3 grootste uitdagingen in de komende 12 maanden voor ondernemingen zijn een gebrek aan aanvragen (25%), stijgende algemene kosten (18%) en het onderhouden van de cashflow (16%). Deze conclusies komen uit een recent onderzoek onder 300 mkb-ondernemingen.

Lees verder
Nieuws
25 augustus 2020

Wat is er gebeurd met de Prinsjesdagplannen van 2019?

Prinsjesdag is traditioneel de dag dat het kabinet strooit met plannen voor de komende jaren. Maar plannen worden pas wetten als ze ongeschonden door het parlement komen. Hoe is het verder gegaan met de fiscale plannen van Prinsjesdag 2019?

Lees verder