Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

 

LET OP! Vrijdag 20 september zijn wij vanaf 13.00 uur gesloten i.v.m. ons personeelsuitje. Maandag 23 september staan we weer voor u klaar!

Nieuws
15 oktober 2019

Veel vragen bij kort telefonisch uitstel, wees voorbereid!

Bij het verzoek om kort telefonisch uitstel voor uw btw-aanslag, worden steeds meer vragen gesteld. Heeft u de juiste antwoorden niet bij de hand, dan kan uw verzoek niet behandeld worden. Wat moet u weten?

Lees verder
Nieuws
13 oktober 2019

Roep om uitstel verhoging tarief in box 2

Ondernemingen moeten langer wachten op de verlaging van het toptarief in de vennootschapsbelasting. Wat zijn de belastingplannen en wanneer gaat het tarief van box 2 dalen? Lees het in ons nieuwsbericht.

Lees verder
Nieuws
10 oktober 2019

Wat nog doen met pensioen in eigen beheer als dga?

Wilt u goed voorbereid zijn op uw pensioentijd? Maak voor het eind van het jaar een keuze of u het pensioen laat omzetten in een oudedagsverplichting, het pensioen afkoopt of behoudt. Alles hierover weten? Read on.

Lees verder
Nieuws
8 oktober 2019

Belastingplan 2020 en de overdrachtsbelasting

Het algemene tarief van de overdrachtsbelasting voor onroerende zaken wordt verhoogt. Voor welke panden dit geldt en met hoeveel procent het tarief wordt verhoogd, leest u hier.

Lees verder