Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
12 juni 2019

Even geen nieuwe belastingwetten meer a.u.b!

Staatssecretaris Snel van Financiën heeft de politiek dringend verzocht om de komende drie jaren niet met nieuwe ingewikkelde belastingwetgeving te komen. Dan kan er capaciteit vrijkomen, om de al jaren durende onderhoudsachterstand van de ict van de Belastingdienst weg te werken.

Lees verder
Nieuws
11 juni 2019

Dit zijn per 1 juli de wetswijzigingen voor mkb en zzp

Over een maand gaan er twee wetswijzigingen in voor kleine ondernemers. Over een half jaar staan er nog meer veranderingen op stapel. Zie hier een overzicht van de wetswijzigingen.

Lees verder
Nieuws
9 juni 2019

Het verschil: horizontaal en verticaal toezicht

Een belangrijke taak van de Belastingdienst is controleren of een onderneming haar verplichtingen nakomt. Controles achteraf genieten niet langer de voorkeur. Vooraf heldere afspraken maken, moet een duidelijk beeld schetsen van de betrouwbaarheid van de aangifte.

Lees verder
Nieuws
7 juni 2019

Onderzoek naar nieuwe rechtsvorm sociale onderneming

Sociale organisaties zijn belangrijk voor het aanpakken van vraagstukken op het gebied van: zorg, onderwijs, energie, klimaat en veiligheid. Op dit moment moeten deze organisaties een keuze maken uit de bestaande rechtsvormen. Een nieuwe rechtsvorm is daarentegen wenselijk.

Lees verder