Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
29 juni 2019

Zzp’er moet minstens 16 euro per uur verdienen

Het kabinet is al langere tijd op zoek naar een manier om de groeiende groep schijnzelfstandigen te beschermen. Met de invoering van een minimumloon voor alle zelfstandigen, moet dat een stap dichterbij komen.

Lees verder
Nieuws
26 juni 2019

Wat kan ik het beste doen met mijn winst?

Hoera, je maakt winst! Het is vast geen probleem om hier een bestemming  voor te vinden, maar wat is het verstandigst om te doen, op de korte en de lange termijn?

Lees verder
Nieuws
23 juni 2019

Aanmelden nieuwe KOR

De KOR wordt vanaf 2020 in een nieuw jasje gestoken. Vanaf volgend jaar is de nieuwe KOR gerelateerd aan de omzet van de onderneming.

Lees verder
Nieuws
12 juni 2019

Even geen nieuwe belastingwetten meer a.u.b!

Staatssecretaris Snel van Financiën heeft de politiek dringend verzocht om de komende drie jaren niet met nieuwe ingewikkelde belastingwetgeving te komen. Dan kan er capaciteit vrijkomen, om de al jaren durende onderhoudsachterstand van de ict van de Belastingdienst weg te werken.

Lees verder