Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
25 januari 2021

Een flinke extra impuls Steun- en herstelpakket.

Het coronavirus houdt ons al 10 maanden in de ban. Ondernemers en werkenden worden en zijn hard getroffen hierdoor. Buffers slinken verder, reserves zijn (bijna) opgebruikt. De maatregelen zijn verzwaard en sinds zaterdag 23 januari is Nederland in lock-down. De regering geeft daarom het steun- en herstelpakket een flinke extra impuls. De volgende verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal van 2021.

Lees verder
Nieuws
1 december 2020

Uitbreiding Tegemoetkoming Vaste Lasten op derde steunpakket

Vanaf 25 november kunnen alle mkb-ondernemers, welke direct of indirect geraakt worden door de diverse kabinetsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus, een aanvraag doen om een deel van hun vaste lasten terug te krijgen van de overheid.

Lees verder
Nieuws
30 oktober 2020

COVID-19 - Aanvulling op derde steunpakket

Het coronavirus blijft ons in de ban houden en heeft grote gevolgen voor de economie. Afgelopen dinsdag heeft het kabinet in haar persmoment aangegeven dat de recent genomen maatregelen waarschijnlijk tot december 2020 gehandhaafd blijven. Wederom een enorme klap voor onder andere de horeca.

Lees verder
Nieuws
16 september 2020

Historische Prinsjesdag 2020 – wat betekent dit voor u als ondernemer?

15 september 2020, een Prinsjesdag zoals we die nog niet eerder kenden. Geen koets, speciale Prinsjesdag mondkapjes voor politici en de troonrede die plaats vond in de Grote Kerk in plaats van in de Ridderzaal. 2020 is tot nu toe voor veel ondernemers een uitdagend jaar maar wat brengt het Belastingplan 2021 voor u?

Lees verder