Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
12 oktober 2021

KVK schermt alle woonadressen in Handelsregister vanaf 2022 af

De Kamer van Koophandel (KVK) schermt vanaf 1 januari 2022 alle woonadressen in het Handelsregister af. Vanaf dat moment zijn de afgeschermde woonadressen alleen nog te zien voor overheidsinstanties of beroepsgroepen met wettelijke toestemming, zoals de Belastingdienst en deurwaarders.

Lees verder
Nieuws
27 september 2021

Belastingdienst start invordering weer op

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en het economische leven weer op gang komt start de Belastingdienst de invordering van openstaande belastingvorderingen van burgers en bedrijven geleidelijk weer op, meldt de fiscus. Wat kunnen ondernemers en particulieren verwachten?

Lees verder
Nieuws
23 september 2021

Prinsjesdag 2021 – wat kunnen we verwachten?

21 september 2021 – vorig jaar schreven we over een historische Prinsjesdag in het kader van alle maatregelen rondom Covid-19. Ook dit jaar is weer een andere Prinsjesdag dan anders. Door de demissionaire status van het kabinet worden in deze begroting geen grote nieuwe wijzigingen aangekondigd. Het is straks aan de nieuwe regering om een eigen regeringsplan te schrijven met daarin, naast aandacht voor de grote thema’s zoals de woning- en arbeidsmarkt en het klimaat, ook te komen met andere economische plannen.

Lees verder
Nieuws
6 september 2021

Einde algemene (fiscale) coronasteunmaatregelen

In een kamerbrief heeft het demissionair kabinet de Tweede kamer laten weten dat de algemene coronasteunmaatregelen vanaf 1 oktober 2021 worden beëindigd. Voor specifieke bedrijven en personen zullen een aantal regelingen worden gecontinueerd. Welke maatregelen worden stopgezet en wat betekent dit voor jou of je klant? Dat lees je hieronder.

Lees verder