Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
30 oktober 2019

Zwarte doos voor uw bestelbus of bestelauto?

Nee, niet voor als u onverhoopt crasht met uw bestelauto, maar om fiscale redenen rijden steeds meer collega’s van u rond met een zwarte doos. Wat heeft dat voor gevolgen? Moet u nog ergens op letten?

Lees verder
Nieuws
26 oktober 2019

Koopkrachtspiegeltje kabinet weer te rooskleurig?

Volgens het kabinet gaan zelfstandigen er volgend jaar gemiddeld 2% op vooruit. Maar geldt dat ook voor u en waar hangt dat van af? Wanneer gaat u er juist in koopkracht op achteruit? Hoeveel is dat dan?

Lees verder
Nieuws
22 oktober 2019

In 2020 uw personeel wel of geen fiets van de zaak?

Vanaf volgend jaar kunt u uw personeel voor een bescheiden bedrag een fiets ter beschikking stellen. Hoe ziet de regeling er precies uit, wat zijn de kosten en met welke voorwaarden moet u zeker rekening houden?

Lees verder
Nieuws
15 oktober 2019

Veel vragen bij kort telefonisch uitstel, wees voorbereid!

Bij het verzoek om kort telefonisch uitstel voor uw btw-aanslag, worden steeds meer vragen gesteld. Heeft u de juiste antwoorden niet bij de hand, dan kan uw verzoek niet behandeld worden. Wat moet u weten?

Lees verder