Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
10 december 2019

Voordelig om in de BV te blijven?

Per 1 januari 2020 worden de belastingtarieven weer aangepast. Is het dan nog wel fiscaal voordelig om in de bv-vorm te blijven ondernemen? Hoe dit precies werkt, leest u hier.

Lees verder
Nieuws
8 december 2019

Hoezo ben ik als zzp’er in loondienst?

Stel, u bent zzp’er en wordt ingehuurd door een andere ondernemer voor een klus. U accepteert echter niet alle werkzaamheden en loopt ook risico. Wordt u nu gezien als zzp'er of bent u in loondienst. In dit nieuwsbericht leest u hier alles over.

Lees verder
Nieuws
6 december 2019

Wat met de fiets van de ondernemer?

Vanaf 1 januari 2020 zijn er nieuwe regels voor de ‘fiets van de zaak’. Ook voor de ondernemer die zelf een fiets van de zaak gebruikt. Fietst u mee?

Lees verder
Nieuws
4 december 2019

Nieuwe tarieven vennootschapsbelasting

In het Belastingplan 2019 werd een forse verlaging van het vennootschapsbelastingtarief voor de komende jaren aangekondigd. In het Belastingplan 2020 zijn deze plannen er toch weer iets anders uit komen te zien. Wilt u weten wat er gaat veranderen? Read on.

Lees verder