Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
24 juli 2020

Geen lagere BTW-tarieven in Nederland

Nederland gaat de BTW-tarieven niet verlagen, zo heeft staatssecretaris Vijlbrief van Financiën aangegeven. De effecten van deze maatregel zijn volgens hem onzeker en de IT-systemen van de Belastingdienst kunnen zo’n verandering niet aan.

Lees verder
Nieuws
24 juli 2020

Vermogenstoets in TOZO economisch voordeliger

Als het kabinet de zogeheten TOZO-regeling voor zelfstandigen straks nog wil verlengen, is het voor de economie beter als er een vermogenstoets in wordt gebouwd.

Lees verder
Nieuws
24 juli 2020

Noodpakket voor na 1 oktober uiterlijk op Prinsjesdag

Wat er na 1 oktober nog aan steunmaatregelen in verband met de coronacisis wordt voortgezet of nieuw opgezet laat het kabinet uiterlijk op Prinsjesdag weten.

Lees verder
Nieuws
23 juli 2020

Voorlopig bijzonder uitstel van betaling

In eerdere nieuwsberichten hebben wij u op de hoogte gehouden over onder andere ‘bijzonder uitstel van betaling’. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de verlenging van deze regeling en over het UBO-register, welke, zoals het er nu voorstaat, vanaf 27 september 2020 opengesteld zal worden.

Lees verder