Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
1 augustus 2019

Zzp'ers mogen prijsafspraken maken van Autoriteit Consument & Markt

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de concept-leidraad tariefafspraken zzp’ers gepubliceerd. Zzp'ers mogen van de ACM voortaan gezamenlijk afspraken maken over hun beloningen om zo een minimuminkomen te verdienen

Lees verder
Nieuws
29 juli 2019

Op de huidige voet voort met de fiscale eenheid VPB?

Het kabinet zoekt richting voor de opvolger van de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting (VPB). Zij presenteren een fiscale eenheid ‘nieuwe stijl’. Daarvoor zijn vier opties voorgelegd. Lees de opties hier.

Lees verder
Nieuws
20 juli 2019

Btw niet verlegd, betaalde btw wel aftrekbaar?

Een ondernemer mag in bepaalde gevallen zelf geen btw in rekening brengen, maar moet deze ‘verleggen’. Maar wat nu als dat per abuis niet gebeurt? Kunt u dan de per abuis betaalde btw wel aftrekken?

Lees verder
Nieuws
16 juli 2019

De kleine lettertjes: de fiscale eenheid voor de VPB

In artikel 15 van de Wet op de vennootschapsbelasting (VPB) is opgenomen dat belastingplichtigen, onder voorwaarden, een fiscale eenheid voor de VPB kunnen aangaan. Wanneer is dit nu mogelijk en wat zijn de voor- en nadelen van de toepassing van dit artikel?

Lees verder