Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
7 mei 2019

Geen vakantie voor bijtelling auto van de zaak

Een werknemer met een auto van de zaak, kan de auto ook een tijdje huren tegen een vergoeding. Is het voor de werknemer dan nog van belang om bijtelling te betalen? Lees verder voor meer informatie.

Lees verder
Nieuws
7 mei 2019

Hoe zit het met belastingvrije schenkingen voor een koopwoning?

Gaat u een woning kopen of verbouwen en krijgt u hiervoor in 2019 een schenking van familie? Dan betaalt u over een bedrag van maximaal € 102.010 geen schenkbelasting. Wat de voorwaarden zijn leest u hier.

Lees verder
Nieuws
3 mei 2019

Wanneer ben ik ondernemer voor de btw?

Pas indien u als btw-ondernemer wordt aangemerkt, heeft u te maken met een aantal specifieke rechten en plichten. Het is daarom van belang om de vraag te beantwoorden, wanneer u als btw-ondernemer wordt aangemerkt.

Lees verder
Nieuws
30 april 2019

Verlaging tarieven vennootschapsbelasting

Volgens het belastingplan moeten de tarieven van de vennootschapsbelasting (VPB) in 2021 gedaald zijn tot 16% voor de eerste schijf en 22,25% voor de hoogste schijf. We laten zien hoe deze tariefsverlaging eruit ziet.

Lees verder