Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen binnen het MKB. Ons administratiekantoor is gevestigd in Westland, op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. Persoon Advies geeft gedegen administratief advies en bedrijfsadvies en begeleidt klanten naar een gezonde onderneming. Wij zijn daarbij vooruitstrevend in vernieuwingen, zoals het digitaliseren van administraties, nieuwsbrieven, blogberichten en de nieuwste digitale pakketten voor boekhouding en salarisadministraties. 

Als Westlands administratiekantoor richten wij ons op zzp'ers en midden- en kleinbedrijven in regio Westland en Den Haag. U kunt bij ons terecht voor uw complete boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrapportages. Persoon Advies is een betrouwbare partner en in het bezit van een NOAB certificering. U kunt bij ons terecht voor uw administratie, maar vooral voor het juiste bedrijfsadvies op het juiste moment.

Nieuws
24 October 2016
Onderwerpen: Tips Advies MKB

Kunt u gebruikmaken van de oudedagsreserve?

Wilt u in 2016 gebruikmaken van de oudedagsreserve? Houd dan rekening met de hoogte van het eigen vermogen. De oudedagsreserve mag door de toevoeging niet boven dit eigen vermogen uitkomen.

Lees verder
Nieuws
21 October 2016
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Kamervragen over hybride en volledig elektrische auto's

Vanwege het hogere praktijkverbruik van plug-in hybride auto’s (PHEV’s) is fiscaal stimuleren van deze voertuigen niet meer vergroenend. Dit heeft staatssecretaris Wiebes van Financiën geantwoord op vragen van de Tweede Kamerleden Van Veldhoven en Weijenberg (beiden D66).

Lees verder
Nieuws
20 October 2016

Juridische grenzen van onderhandelen

Sommige overeenkomsten zijn dermate belangrijk dat er lang over wordt onderhandeld. Wees bij het onderhandelen over een overeenkomst op uw hoede. Wek geen vertrouwen dat er een overeenkomst tot stand zal komen als dat nog niet zeker is. Breek onderhandelingen tijdig af als u dat toch al van plan bent.

Lees verder
Nieuws
19 October 2016

Wist u dat…

Een paar interessante weetjes over onder andere het belastingvoordeel voor de eigenaar van de vakantiewoning, terugvragen van btw voor niet betaalde facturen en maximumtarief voor parkeerboetes in 2017.

Lees verder