Persoon Advies is jouw adviseur voor bedrijf en administratie.

Persoon Advies is jouw adviseur voor bedrijf en administratie.

Checkmark
Efficiënt online boekhouden
Checkmark
Proactief advies
Checkmark
Overzichtelijke cijfers
Checkmark
Groot netwerk experts

Mkb

Sparringpartner voor een vitale onderneming

Wij spreken de taal van de ondernemer. We maken cijfers en verslagen begrijpelijk voor je, we vermijden onnodige vaktermen en hebben échte aandacht voor jouw vragen als mkb-ondernemer. Samen leggen we de basis voor een gezonde bedrijfsvoering.

Meer over mkb

Zzp

Zorgeloos ondernemen met administratief gemak

Focus op het ondernemerschap. Dan nemen wij je administratie en belastingzaken uit handen. Natuurlijk zorgen we voor de juiste verwerking van je administratie, maar onze samenwerking gaat verder dan dat. We geven advies en ondernemen graag samen met jou.

Meer over zzp

Klaar om je bedrijf naar het volgende level te tillen?

Vertel ons je toekomstplannen, we denken graag met je mee.

Afspraak maken

Bedrijfsadvies

Advies op maat voor een financiële topconditie

Persoon Advies is meer dan een administratie- en belastingadvieskantoor. Wij zijn sparringpartner voor ondernemend Westland. Samen houden we je onderneming in financiële topconditie. Natuurlijk op financieel en fiscaal gebied, maar ook als het gaat over je complete bedrijfsvoering. Hoe kunnen we jou helpen bij een gezonde bedrijfsvoering?

Bedrijfsadvies

Informatie en inspiratie

In ons vak hebben we te maken met voortdurende ontwikkelingen en veranderingen. En dat heeft effect op het ondernemerslandschap waarin jij je beweegt. Als jouw partner in administratie en belasting mag je vertrouwen op onze kennis en expertise. Sommige ontwikkelingen vinden echter zo relevant, dat we die graag met je delen. Net als de ontwikkelingen binnen ons kantoor. Lees je mee?

Blog

Verandering en groei bij Prokeur

22 juli 2024

Blog

We geloven dat het kan, ontspannen op vakantie

17 juni 2024

Nieuws

Kabinet herhaalt: geen kwijtschelding coronaschuld

11 juni 2024

Nieuws

In de maand mei of juni hebben werknemers recht op vakantiegeld

3 mei 2024

Blog

Van klant naar (verbouw)partner!

26 april 2024

Blog

Bpm-vrijstelling voor ondernemers vervalt per 1-1-2025

18 maart 2024

Blog

Samen vooruit: Solvent en Persoon Advies

26 februari 2024

Uitbesteden

Geef je administratie en fiscale zaken uit handen

Focus op je core business terwijl wij je ontzorgen. We nemen je administratie en fiscale zaken uit handen. Je kunt een deel uitbesteden, zoals je boekhouding, salarisadministratie, personeelsadministratie of belastingaangifte. Of besteed alles aan ons uit. Hoe dan ook ben en blijf je betrokken. Het is immers jouw onderneming. Zie het als een partnership waarin wij jou grotendeels ontzorgen in je administratie en belastingzaken.

Meer over uitbesteden

Maak kennis met Persoon Advies

Persoon Advies is een gerenommeerd administratiekantoor in Westland. Dat we verstand hebben van administratie en belastingzaken, dat is vanzelfsprekend. Onze toegevoegde waarde is onze persoonlijke en betrokken samenwerking met regionale ondernemers. En we houden ervan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. We digitaliseren en automatiseren zo veel mogelijk, zodat tijd vrijkomt om te focussen op wat écht belangrijk voor jou is: ondernemerschap.

Meer over ons