Stage bij Persoon Advies

Ontdek en ontwikkel jouw financiële talent met ons

Hoezo, administratiekantoren zijn vaak stoffig en suf? Persoon Advies bewijst het tegendeel! We zijn een levendig en vooral betrokken administratiekantoor, midden in het Westland, in ’s-Gravenzande.

Veel collega’s komen dan ook uit het Westland, net als onze klanten. En dat merk je! We staan bij Persoon Advies met twee benen op de grond, we werken hard, hebben veel plezier in ons werk en we zijn erg betrokken bij onze collega’s en klanten.

Checkmark
Geeft jouw carrière een boost
Checkmark
Ontwikkel je communicatie en financiële skills
Checkmark
Persoonlijke aanpak en groei

Alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Bij Persoon Advies krijg je veel vrijheid, om jezelf te ontwikkelen. We laten je meedraaien in onze projecten, omdat we geloven dat dit het beste bij je naar boven haalt. Natuurlijk houden we een oogje in het zeil en we moedigen je aan om collega’s in te schakelen voor vragen en advies. Samen bereik je immers meer dan alleen. De sfeer bij Persoon Advies is open, eerlijk, toegankelijk en vooral gezellig!

Check onze stage vacatures

Stage bij Persoon Advies

Jaarrekeningspecialist / Bedrijfsadviseur

Gevarieerd klantenbestand die blijft groeien.

We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, dus denk aan zzp’ers en het mkb. Veel klanten zijn al jaren klant bij ons en ons klantenbestand blijft alsmaar groeien met nieuwe, leuke, ambitieuze ondernemers. Jouw meerwaarde voor onze klanten zit ‘m niet alleen in het regelen van financiële en fiscale zaken, maar ook in het meedenken. Je verdiept je in het bedrijf en de persoon of personen erachter, je hebt oprechte interesse, denkt mee en geeft proactief advies. Dat maakt werken bij Persoon Advies ook zo leuk! Je bent met veel meer bezig dan alleen ‘cijfers’.