Gunstig voor de loonbelasting en sociale premies

Wanneer u als mkb’er personeel heeft, dan krijgt u er een extra administratie bij: de salarisadministratie. Dit is een veelomvattende administratie die iedere vier weken of maandelijks terugkomt op het moment dat u de salarissen en loonbelasting moet betalen. Daarnaast krijgt u te maken met arbeidsovereenkomsten, arbeidsrecht, verzuimverzekering, pensioen, cao of andere arbeidsvoorwaarden. 

Salaris Compleet

Persoon Advies heeft voorheen haar eigen salarisafdeling gehad, welke door groei in 2016 zelfstandig verder is gegaan onder de naam Salaris Compleet. De adviseurs van Salaris Compleet verzorgen onder andere uw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Zij voorzien u van advies, zodat u uiteindelijk binnen de bestaande regels zo gunstig mogelijk uitkomt voor de loonbelasting en sociale premies. Indien gewenst betalen zij zelfs de salarissen voor u uit.

Deskundig en proactief advies

Door haar leergierigheid kan het deskundige en proactieve team van Salaris Compleet op de juiste trends en ontwikkelingen inspelen. Deze worden naar uw persoonlijke situatie vertaald, zodat u ontzorgd wordt en u zich volledig op uw corebusiness kunt focussen. Dat alles doet zij volgens de laatste wet- en regelgeving. 

24/7 online inzicht

De adviseurs werken met een betrouwbaar onlinepakket van Loket. Hiermee kunnen u en uw medewerkers 24/7 online de salarisgegevens inzien, mutaties doorvoeren en verlof aanvragen. U bepaalt hierbij zelf wie toegang heeft tot welke informatie. Volledige ontzorging en 100% transparantie, dat is waar het bij Salaris Compleet om draait. 

Ook voor administratiekantoren

Naast dat Salaris Compleet mkb-ondernemingen en grote ondernemingen met een eigen hr-afdeling ondersteunt, biedt zij ook kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen een complete oplossing op het gebied van salarisactiviteiten. Heeft u een administratiekantoor, dan is het mogelijk om partner te worden. U kunt dan onder andere tegen een zeer gereduceerd tarief gebruik maken van hun salarisadministratie software.

Maak een afspraak