24/7 inzicht in uw personeelsgegevens

Heeft u personeel in dienst, dan bent u automatisch verplicht om een salaris- en personeelsadministratie bij te houden. De personeelsadministratie bevat individuele dossiers met alle persoonsgebonden gegevens en gemaakte afspraken. Hierbij kunt u denken aan: 

  • arbeidscontracten en functieomschrijvingen;
  • loonbelastingverklaringen en toegepaste heffingskortingen;
  • verlof- en verzuimregistratie;
  • documenten voor onkosten- en reiskostenvergoeding;
  • auto-, pensioen-, ziektekosten en studieregelingen;
  • identiteitsbewijzen en eerste bericht loonafgifte.

Snel inzicht in uw personeelsgegevens

Doordat het beheer van het personeelsdossier volledig digitaal gedaan wordt, kunt u op ieder gewenst moment inzicht krijgen in het dossier via het online platform en de app werkgeverloket. Ook uw werknemers kunnen de informatie, die voor hen van toepassing is, inzien via een app: werknemerloket. Bijkomend voordeel is dat alle informatie eenvoudig te downloaden is en u zo veel printkosten en papier bespaart. 

Eenvoudig verlof- en verzuimregistratie

Salaris Compleet werkt met twee zeer handige apps. Bij het uitbesteden van de personeelsadministratie is het voor werknemers mogelijk om verlof via de app aan te vragen. Werkgevers kunnen op hun beurt eenvoudig via de app de verlofaanvraag beoordelen. U heeft direct inzicht in het verlof en verzuim van uw medewerkers en u heeft 24/7 toegang tot uw personeelsadministratie.  

Maak een afspraak