Specialist in salaris en personeel

Bent u op zoek naar volledige ontzorging op het gebied van salaris- en personeelsadministratie? Dan raden wij u aan om met Salaris Compleet in contact te komen. Het gespecialiseerde bureau biedt mkb-ondernemingen, grote ondernemingen met een eigen hr-afdeling, maar ook kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen een passende oplossing op het gebied van salarisactiviteiten en personeelsadministratie.  

Denken in complete oplossingen

De adviseurs van Salaris Compleet maken het u zo eenvoudig mogelijk en tegelijkertijd houdt u zelf de regie in handen. U bepaalt namelijk de mate waarin zij u van dienst zijn, maar als het aan de adviseurs ligt, ondersteunen zij u volledig. Zij dragen de lasten van de bijkomende administratie en u profiteert van de voordelen. De specialisten helpen u graag bij het voeren van een betrouwbare en kloppende administratie. 

24/7 veilig toegang tot uw salaris- en personeelsadministratie

Bij veel bedrijven zijn de salaris- en personeelsadministratie grotendeels met elkaar verbonden. Om u zo veel mogelijk te ontzorgen, kunt u beide administraties bij Salaris Compleet onderbrengen. Vanuit één centrale database biedt zij maximaal gemak, ook online, en heeft u als klant maar één aanspreekpunt voor al uw vragen en advies. 

Doordat de adviseurs met het volledig geautomatiseerde softwarepakket van Loket werken, heeft u altijd en overal toegang tot uw loonadministratie en personeelsdossiers. Loket heeft twee handige apps: werknemersloket en werkgeversloket. Nooit eerder konden ziekteverzuim, verlofadministratie en signaleringen zo eenvoudig geregeld en beheerd worden.

Maak een afspraak