Samen halen we het maximale resultaat uit uw aangifte

Alle Nederlandse inwoners dienen de aangifte inkomstenbelasting in te vullen, maar dat blijkt in praktijk nog best lastig. Een goede aangifte inkomstenbelasting verdient veel zorg en aandacht, zodat het maximale resultaat eruit gehaald kan worden. Dat terwijl het motto van de Belastingdienst luidt: “Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker”. De adviseurs van Persoon Advies ondersteunen u graag bij deze aangifte. 

Persoonlijke aangifte inkomstenbelasting

Aangifte van de inkomstenbelasting hangt altijd van uw persoonlijke situatie af, waardoor het niet mogelijk is om een standaard aangifte te gebruiken. Daarnaast wijzigen uw situatie, de regels en wetgeving jaarlijks, waardoor de aangifte ook nooit hetzelfde is. De inkomstenbelasting bestaat uit drie verschillende boxen:

  • Box 1: belastbaar inkomen uit werk en woning.
  • Box 2: aanmerkelijk belang. 
  • Box 3: sparen en beleggen.

Regels en mogelijkheden

Wilt u meer weten over de regels die voor u als ondernemer gelden? Wij vertellen het u graag en brengen u tegelijkertijd op de hoogte van kansen en mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Handige checklist

Om tot een juiste afhandeling van de aangifte inkomstenbelasting te komen, hebben onze adviseurs een aantal gegevens van u nodig. Wij hebben de “checklist aangifte inkomstenbelasting” gemaakt, die u kunt downloaden. Zo weet u precies welke gegevens onze adviseur nodig heeft om het maximale resultaat uit uw aangifte te halen.

Maak een afspraak