Door slim aangifte te doen, behalen we samen veel voordeel

Wij kennen het fiscale vak als geen ander en zijn continu op de hoogte van de veranderende regels en wetten van de Belastingdienst. Wie slim zijn aangifte doet, kan veel voordeel behalen. Werk daarom samen met uw administratieadviseur! Deze geeft u fiscaal advies en ondersteunt u om zo veel mogelijk voordeel te behalen, rekening houdend met de wetten en regels die voor uw onderneming gelden. 

Vertrouwensband met de Belastingdienst

Persoon Advies heeft al jaren ervaring op het gebied van fiscaal advies en heeft een goede relatie met de Belastingdienst. In samenwerking met de Belastingdienst kunnen wij voor sommige ondernemingen sneller duidelijkheid krijgen over de belastingaanslag. Bijkomend voordeel is dat wij zelf minder toezicht krijgen van de Belastingdienst en u zodoende een betere service kunnen bieden. 

Jaarlijkse aangiften

Die vertrouwensband met de Belastingdienst komt goed van pas bij de aangifte omzetbelasting, waar u iedere maand of ieder kwartaal mee te maken krijgt. Wij helpen u daarnaast ook bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. De adviseurs zijn volledig op de hoogte van de nadelige en de voordelige regels van de Belastingdienst. Erg gunstig, want het uiteindelijke doel is dat u zo min mogelijk belasting betaalt of juist zo veel mogelijk geld terugkrijgt. 

Tussentijds inzicht

Middels een jaarrapportage krijgt u helder inzicht in de financiële situatie van uw onderneming en door de analyse van tussentijdse rapportages kunt u juist bijsturen om uw bedrijfsvoering in balans te houden. Veel ondernemers hechten grote waarde aan tussentijdse rapportages en dat snappen wij maar al te goed. Het geeft een fijn gevoel om tussentijds in te zien of u de juiste koers vaart of dat u nog een aanpassing moet maken om uw gestelde doelen te kunnen halen. 

Nieuws omtrent fiscaal advies

Wij houden u via onze nieuwspagina op de hoogte van de belangrijkste wetswijzigingen, het laatste fiscale nieuws en belangrijke fiscale vragen. Kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de kleine ondernemersregeling? Is het verstandig om dit jaar nog te investeren of kunt u juist beter saneren? 

Afspraak voor fiscaal advies

Wenst u veel voordeel te behalen door slim aangifte te doen? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, bespreken uw wensen, koppelen u aan één van onze persoonlijke adviseurs en maken een passend plan van aanpak. Op naar een fiscaal gezonde onderneming!

Maak een afspraak