Samen uw financiering aanvragen

Goed beargumenteerd financieel advies is altijd slim, zeker in een tijd waarin banken een nauwkeurige onderbouwing van u vragen. Wilt u bijvoorbeeld een lening voor uw bedrijf afsluiten, dan heeft u te maken met een complex financieel product dat nadere toelichting vereist. Wij begeleiden u graag en helpen en met de zakelijke financieringsaanvraag bij uw bankrelatie of bij een andere financiële verstrekker. 

Alle informatie compleet voor uw aanvraag

Na het aanleveren van complete financiële informatie en het vertalen van uw wensen richting de aanbieder, volgt vaak een gericht advies. Dit advies kunnen onze adviseurs samen met u toetsen op uw wensen, waarbij wij rekening houden met uw (zakelijke) doelstellingen. Desgewenst nemen wij ook de gevolgen van het afsluiten van het financiële product met u door. Het uiteindelijke financiële product leggen wij vast in ons permanente dossier. Wel zo handig als u nog even wilt wachten of later een aanpassing in het dossier wilt maken. 

Samenwerken met betrouwbare partners

Wij werken uitsluitend met financiële partners, die volgens de Wet Financieel Toezicht (WFT) te werk gaan. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat deze geselecteerde partners plezierig zijn om mee samen te werken en dat wij op ze kunnen vertrouwen. Ondernemen doen we tenslotte samen. 

Maak een afspraak