Samen doen wij de fysieke of online controle van uw aangifte

Bent u in de gelegenheid om zelf uw administratie te verwerken, dan is het fijn als een van onze adviseurs periodiek met u mee kan kijken of alle gegevens kloppen en volledig zijn. Zo bent u verzekerd dat uw btw-aangifte op de juiste cijfers gebaseerd is. Uw adviseur neemt in dat geval geen uitvoerende rol in, maar juist de rol van controleur en adviseur.

Periodieke fysieke of online controle

Afhankelijk van uw kennis en de bestaande behoefte, bepalen wij gezamenlijk hoe vaak uw boekhouding gecontroleerd wordt. Deze controle kan zowel op afstand (online), op uw bedrijf of bij ons op kantoor plaatsvinden, net waar u de voorkeur aan geeft. 

Samen online ondernemen

Als u kiest voor controle op afstand, dan stellen wij een licentie van Exact Online beschikbaar. Binnen die licentie kunnen meerde gebruikers aangemaakt worden, zodat wij samen online kunnen ondernemen. Op deze manier kan onze adviseur op afstand controleren en desgewenst correcties voor u uitvoeren. 

Administratie overdragen

Besluit u, om welke reden dan ook, dat u toch uw boekhouding niet meer zelf wilt of kunt doen? Dan is het middels het pakket van Exact Online eenvoudig voor ons om de administratie en facturatie volledig van u over te nemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw administratie door onze adviseurs uit te laten voeren?

Maak een afspraak