Belastingaangifte doet u samen met Persoon Advies

Het merendeel van de ondernemers dient ieder kwartaal of soms zelfs elke maand de btw-aangifte in. Bij Persoon Advies werken wij uw boekhouding direct bij in ons online boekhoudpakket, zodat de btw correct wordt berekend. Tegelijkertijd doen wij een directe controle op uw boekhouding. 

Frequentie van aangifte

Zodra de periode aanbreekt waarin u weer btw-aangifte moet doen, neemt uw adviseur contact met u op met de oproep om uw gegevens aan te leveren. Wij werken vervolgens de administratie van uw onderneming bij en binnen een paar dagen ontvangt u uw aangifte omzetbelasting van ons. Mocht u moeten betalen, dan ontvangt u samen met de aangifte omzetbelasting ook een betalingskenmerk.  

Zelf scannen, uploaden en boeken

Werkt u liever zelf uw boekhouding bij? Dan krijgt u periodiek van ons een bericht toegezonden om de administratie van uw onderneming volledig bij te werken. Doordat u online uw boekhouding bijhoudt en zelf scant, upload en boekt, kan onze adviseur de btw-aangifte vanuit het online boekhoudpakket in orde maken. 

Buitenlandse transacties

Heeft u buitenlandse transacties? Dan zij wij verplicht om een zogenaamde intracommunautaire levering (ICL) bij de Belastingdienst voor te leggen. Uw adviseur stemt dit volledig met u af en helpt u desgewenst met het tijdig en volledig indienen van deze belastingaangifte.

Maak een afspraak