Samen maken wij uw onderneming financieel gezond

Een gezond bedrijf hoort in financiële topconditie te zijn en die conditie dient continue op peil gehouden te worden. Onze adviseurs helpen u bij het vitaal houden van uw financiën, want wij snappen goed dat u zich liever focust op uw eigen vakgebied. Als wij ons dan ook uitsluitend met ons vakgebied bezighouden, dan vullen we elkaar perfect aan!

Uw administratie in goede handen

Omdat u niet al te veel met uw financiën bezig wilt zijn, helpen onze adviseurs u bij het daadwerkelijk verwerken van uw administratieve gegevens. Alle gegevens worden gebundeld in een duidelijk overzicht, dat u vervolgens volledig en correct in kunt dienen als btw-aangifte bij de Belastingdienst. 

Factureren voorkomt bezeren

Het komt u vast bekend voor dat u per ongeluk een factuur bent vergeten te betalen of dat u nog op geld wacht van een reeds verzonden factuur. Voor de ontvanger is het vervelend dat hij op zijn geld moet wachten en voor u kan de liquiditeit van uw onderneming in gevaar komen. Onze adviseurs kunnen de volledige facturatie voor u uit handen nemen, zodat uw goed draaiende onderneming niet in de problemen komt. 

Behoefte aan controle en advies?

Als u in de gelegenheid bent om zelf uw administratie te verwerken, dan kan het vakkundige inzicht van onze adviseurs ervoor zorgen dat het financiële plaatje daadwerkelijk compleet gemaakt wordt. Door ons periodiek mee te laten kijken in de door u bijgehouden administratie kunnen wij controleren of alle data volledig en kloppend is. 

Altijd inzicht in de gezondheid van uw bedrijf

De boekhoudsoftware van Exact Online maakt het voor onze adviseurs mogelijk om uw boekhouding direct te verwerken. Op deze manier wordt de btw altijd correct berekend en wordt tegelijkertijd een controle op uw boekhouding gedaan. Door online met ons samen te werken, heeft u inzicht in de vitaliteit van uw onderneming. 

Nieuws omtrent financieel advies

Via onze nieuwspagina plaatsen wij regelmatig berichten over de belangrijkste wetswijzigingen, het actuele financiële nieuws en belangrijke financiële vraagstukken. Ook plaatsen wij hier wekelijks een overkoepelend item over het nieuws van de afgelopen week, handig als u eens wat minder tijd heeft. 

Afspraak voor financieel advies

Wilt u als ondernemer meer informatie of financieel advies ontvangen? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs. Samen zorgen wij ervoor dat uw onderneming financieel vitaal is! 

Maak een afspraak