Delen is vermenigvuldigen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op financieel en fiscaal gebied in topconditie is en wij coachen u ook bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen wij niet zelf, want ondernemen doen wij tenslotte samen. Maak kennis met twee van onze partners: Business People en Eerland & Van Vliet Belastingadviseurs.   

Samen staan we sterker

Waar wij beschikken over financiële expertise, beschikt Business People over deskundigheid op het gebied van bedrijfsadvies, uitzenden, verzuimbegeleiding, salarisadvies en payrolling. Deze overkoepelende organisatie is een ware bron van kennis en kunde. In het bedrijfspand in Poeldijk hebben zeven bedrijven elkaar gevonden en versterkt – en dat alles onder één dak! 

Daarnaast heeft de ingewikkelde wetgeving ervoor gezorgd dat steeds meer ondernemers hun fiscale advisering onderbrengen bij een onafhankelijke belastingadviseur. Op het gebied van complexe belastingvraagstukken en de aansprakelijkheidsrisico’s van fiscaal advies sparren wij graag met Peter Eerland van Eerland & Van Vliet Belastingadviseurs. De nauwe samenwerking zorgt ervoor dat wij u proactief kunnen adviseren en de juiste oplossingen voor uw bedrijfsvoering aan kunnen dragen. 

Gezondheid gaat verder dan financiën 

Doordat onze adviseurs betrokken zijn bij uw bedrijfsvoering, kunnen zij vroegtijdig signaleren waar u in de toekomst behoefte aan zou kunnen hebben. Het gaat ons om de gezondheid van uw gehele organisatie en dat gaat veel verder dan de financiële gezondheid. Door de samenwerking met gespecialiseerde partners kunnen wij u eenvoudig koppelen aan de adviseur die u op dat moment nodig heeft.

Maak een afspraak