Begeleiden naar een onderneming met toekomstperspectief

Bij het runnen van een bedrijf komen veel zaken kijken. Denkt u bijvoorbeeld volledig op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving, zult u precies zien dat de regering net de wet veranderd heeft. Ons advies luidt: steek al uw tijd in uw core business, daar bent u namelijk het beste in. Beslis vooraf waar u uw focus op zou moeten leggen en houd u daar ook echt aan. 

Wij voorzien u van alle informatie

Als mkb’er heeft u veel regels en wetten om rekening mee te houden, zeker als u personeel in dienst heeft. Persoon Advies heeft actuele kennis in huis om u bij te staan in het handelen van deze informatiestroom. Doordat uw persoonlijke adviseur alle ontwikkelingen bijhoudt en deze filtert, wordt u alleen nog op de hoogte gesteld van nieuws dat echt voor u van belang is. Zo loopt u nooit meer belangrijke informatie mis en kunt u zich tegelijkertijd volledig richten op uw core business. 

Gezonde onderneming met toekomstperspectief

Daarnaast sturen wij bij, geven wij advies en verzorgen wij in vertrouwen uw administratie. Ons streven is om u te begeleiden naar een gezonde onderneming met een goed toekomstperspectief. Succesvolle ondernemers kennen hun sterke, maar ook hun zwakke punten.

Ieder zijn vakgebied

Hebben wij hulp nodig, dan schakelen wij andere bedrijven in, die op hun beurt weer uitblinken in hun vakgebied. Voor ons leidt deze werkwijze tot erg fijne samenwerkingen, aangezien wij volledig op de deskundigheid van onze partners kunnen vertrouwen. 

Tip van de sluier

Wij houden u op de hoogte van het laatste algemene nieuws, maar willen u als mkb’er alvast deze tips meegeven: 

  • Overweeg automatische incasso’s bij uw klanten als het gaat om terugkerende facturen. 
  • Zet uw overtollige geld weg op een bedrijfsspaarrekening en houd uw inkomsten en uitgaven scherp, zodat u niet rood komt te staan.
  • Vergelijk de voorwaarden van uw bedrijfsrekening bij verschillende banken (de verschillen kunnen groot zijn) en onderhandel met de bank over de voorwaarden.
  • Doe uw boekhouding in Exact Online en werk samen met Persoon Advies. Uw administratie adviseur is de juiste persoon om u verder te adviseren over uw financiële mogelijkheden, zoals de Kleineondernemersregeling.
Begeleiden naar een onderneming met toekomstperspectief