Passend advies voor zzp’ers en het mkb

Alles wat u nodig heeft om uw bedrijf gezond te houden, is het juiste advies op het juiste moment. Onze adviseurs kunnen u fiscaal-, financieel- en bedrijfsadvies geven, zodat uw onderneming zo vitaal mogelijk blijft. Het maakt hierbij niet uit of u net start als zzp’er of al langer aan het werk bent als mkb’er, wij zorgen altijd voor een passend advies. 

Starten van uw onderneming

Wellicht denkt u er al tijden over na en gaat het dan binnenkort echt gebeuren: u wordt ondernemer! Erg leuk en hier komt gelukkig wat gezonde spanning bij kijken. Deze spanning kunt u goed handelen, want u weet namelijk dat u altijd op onze adviseurs terug kunt vallen als u een vraag heeft. Zij staan u bij met raad en daad en nemen uw onzekerheden weg, zodat u zich kunt voorbereiden op het ondernemerschap. 

Tips voor mkb’ers en zzp’ers

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor grotere ondernemingen binnen het mkb. Wij weten als geen ander dat bij het runnen van een bedrijf veel zaken komen kijken en dat u te maken krijgt met de continu veranderende wet- en regelgeving. Een van onze tips luidt: besteed al uw aandacht aan uw core business! Wij hebben op onze website nog een aantal handige tips voor zzp’ers en mkb’ers verzameld. 

Samen staan we sterker

Wij ondersteunen u graag naar een gezonde onderneming die in topconditie is. Daarnaast bieden wij u de handvatten, waarmee u uw onderneming zelf in vorm kunt houden! De coaching doen wij niet allemaal zelf, maar dat doen wij met onze zeer gewaardeerde partners. Zoals u wellicht al weet, ondernemen wij graag samen! 

Nieuws omtrent bedrijfsadvies

Via onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor uw bedrijfsvoering. Des te beter wij u leren kennen, des te beter wij u van het juiste advies op het juiste moment kunnen voorzien. 

Afspraak voor bedrijfsadvies

Wenst u veel voordeel te behalen door uw onderneming zo vitaal mogelijk te houden? Plan dan een afspraak via onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maak een afspraak