Exact Online pakketten

Via onze partner Exact Online kunnen wij op een zeer betrouwbare wijze uw administratie online bijhouden en verwerken. Facturen worden gescand, snel verwerkt en tussentijdse overzichten zijn 24 uur per dag in te zien via de mobiele app. Exact Online heeft veel functionaliteiten verwerkt in verschillende pakketten, waarmee u extra efficiënt kunt boekhouden. 

Exact Online voor de zpp’er

Het Exact Online starter pakket is zeer geschikt als financieel pakket voor zzp’ers die zelf willen factureren en hun relaties optimaal willen beheren. Met dit pakket besteedt u uw boekhouding aan ons uit en heeft u hier zelf 24/7 toegang tot. U de lusten, wij de lasten!

  • Eenvoudig factureren. 
  • Al uw relaties overzichtelijk gebundeld. 

U maakt al gebruik van dit pakket voor € 6,- per maand.

Exact Online voor de mkb’er

Als u wilt groeien, dan heeft u inzicht in uw onderneming nodig. U kunt dan bijna niet zonder het Exact Online boekhoudpakket. Hiermee heeft u als mkb’er namelijk altijd en overal inzicht in uw financiën en in uw relatiebeheer. 

  • Boekhouding en CRM zijn geïntegreerd in één pakket. 
  • Geautomatiseerd administratiewerk. 

U profiteert al van deze manier van boekhouden voor € 31,- per maand.

Pakketten die passen bij uw bedrijfsvoering

Als uw onderneming om een ander pakket vraagt, begeleiden wij u naar het juiste pakket dat bij uw bedrijfsvoering past. Denk bijvoorbeeld aan een pakket dat zich speciaal richt op de handel en het bijkomende voorraadbeheer. Het is zelfs mogelijk om de pakketten met andere boekhoud- en voorraadprogramma’s te koppelen. Ook hierover geven onze specialisten u een deskundig advies.

Maak een afspraak