Gecertificeerde partner van Exact Online

Persoon Advies blijft zich continue ontwikkelen en is voorloper op het gebied van digitale administratie. In dit digitale tijdperk is het voor onze adviseurs dan ook erg logisch om de boekhouding online te kunnen verwerken. Dat doen zij in het betrouwbare softwarepakket van onze partner Exact Online. Daar waar wij veel vertrouwen in Exact Online hebben, hebben zij dat ook in onze adviseurs. 

Lid van het innovatiepanel

Doordat wij lid zijn van het innovatiepanel hebben wij inspraak in de pilot-pakketten en zijn wij als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de Exact Online pakketten. In het panel wisselen diverse administratiekantoren en Exact Online interessante en vakinhoudelijke informatie uit. Namens Persoon Advies zijn Fiona Rijsdijk en Tineke van den Berg lid. 

Expert in Exact Online

Tineke en Fiona hebben als één van de eersten van Nederland het Exact Online Cloud Accountant certificaat behaald. Daarnaast zijn zij ook in het bezit van deze drie certificaten: 

  • Exact Online voor Handel;
  • Exact Online voor Zakelijke Dienstverlening;
  • Exact Online voor Accountancy.

Ook zijn onze deskundige adviseurs compleet op de hoogte van alle functies en voordelen van de verschillende pakketten. Daar doet u uw voordeel mee! Benieuwd welk pakket het beste bij uw bedrijfsvoering past? Wij adviseren en begeleiden u graag naar een gedigitaliseerde bedrijfsvoering.

Maak een afspraak