Samen kijken wij wat bij u past

Voor u en voor ons kent online ondernemen alleen maar voordelen, maar u moet zich natuurlijk wel fijn voelen bij de snelheid waarmee de ontwikkelingen elkaar in dit digitale tijdperk opvolgen. Daar waar wij vernieuwingen doorvoeren, laten we altijd de keuze aan u of u online of liever offline wilt ondernemen. Advies op maat blijft voor ons het allerbelangrijkste, dus samen kijken wij wat bij u past! 

Veilig online boekhouden

Omdat Persoon Advies voorop wil blijven lopen in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, blijven wij ons continu ontwikkelen op het gebied van digitalisering. Dit doen wij zowel intern en extern heel specifiek, namelijk alleen op het gebied van administraties. Online boekhouden biedt nieuwe inzichten, duidelijke overzichten en veel gemak voor u als ondernemer. 

Altijd persoonlijk contact

Bij digitaal ondernemen kunt u snel schakelen met uw persoonlijke adviseur. Wij gaan steeds digitaler, maar verliezen hierbij het persoonlijke contact nooit uit het oog. Online ondernemen zien wij als een extra service die wij aan u bieden. Zo selecteren wij de nieuwsfeiten die voor u van belang zijn en brengen wij u daar via een digitale nieuwsbrief van op de hoogte.  

Exact Online

Als u op zoek bent naar groei voor uw bedrijf, dan heeft u realtime inzicht in uw financiën en relatiebeheer nodig. Nog handiger is om facturen te scannen en snel te verwerken, zodat uw boekhouding up to date blijft. Benieuwd op welke manier de pakketten van Exact Online het ondernemen voor u gemakkelijker kunnen maken? Stel uw vraag dan aan onze adviseurs, want ook online ondernemen doet u samen met Persoon Advies. 

Nieuws omtrent online ondernemen

Op onze nieuwspagina verschijnen met regelmaat berichten die te maken hebben met online ondernemen en het waarborgen van de veiligheid van uw computer, e-mailaccount, tablet en smartphone. 

Afspraak voor online ondernemen

Wenst u veel voordeel te behalen door online te gaan ondernemen en overal up-to-date inzicht te krijgen in uw financiën en relatiebeheer? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om met u te brainstormen en vervolgens een passend plan van aanpak te maken. Op naar een digitalere en gezonde onderneming! 

Maak een afspraak