Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Tips.
We hebben 306 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
25 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Verschil tussen bedrijfsovernames

Er komt een moment waarop een ondernemer afscheid neemt van zijn onderneming. Dat kan uiteenlopende redenen hebben. Vanwege de complexe financieringsaspecten rond persoonlijke ondernemingen zijn in de praktijk vele vormen van bedrijfsoverdracht denkbaar. De belangrijkste zijn de ‘geruisloze’ en de ‘ruisende’ overdracht. Maar wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees verder
Nieuws
23 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Onnodige risico's voor mkb'ers door cyberaanvallen

Ondanks alle aandacht voor cybercriminaliteit blijkt er voor het Nederlandse mkb op dat gebied nog werk aan de winkel te zijn. Volgens het Centraal Planbureau (CPB) neemt het mkb minder vaak maatregelen om de digitale veiligheid te verbeteren dan grote ondernemingen. Mkb’ers lopen volgens het CPB nu 'onnodige risico’s'.

Lees verder
Nieuws
17 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Dividendbelasting niet afgeschaft

Het kabinet heeft definitief besloten om de veelbesproken dividendbelasting niet af te schaffen. Lees verder om te zien welke maatregelen het kabinet heeft opgesteld.

Lees verder
Nieuws
9 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Veranderingen box 3-heffing in 2019

Staatssecretaris Snel van Financiën heeft de percentages van het forfaitair rendement in box 3 voor het jaar 2019 onlangs bekendgemaakt. De vrijstelling voor de heffing gaat daarnaast omhoog, van € 30.000 per persoon, naar € 30.360 per persoon.

Lees verder
Nieuws
4 oktober 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Zzp’ers verplichten om pensioen op te bouwen

Te veel zelfstandig werkenden denken volgens het Nationaal Instituut voor Budgetverplichtingen niet goed na over hun latere financiële situatie. Daarom vinden zij dat iedereen automatisch voor het pensioen moet gaan sparen.

Lees verder
Nieuws
20 augustus 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Wat houdt de WWFT voor mij in?

De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering van Terrorisme (WWFT) is een belangrijke strijd tegen terrorisme en witwassen. Dit brengt verplichtingen met zich mee voor onder andere banken, verzekeraars en accountants. Maar wat betekent het voor u als klant van Persoon Advies? We geven u antwoord in ons nieuwsbericht.

Lees verder