Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Over ons.
We hebben 38 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
20 augustus 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Wat houdt de WWFT voor mij in?

De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering van Terrorisme (WWFT) is een belangrijke strijd tegen terrorisme en witwassen. Dit brengt verplichtingen met zich mee voor onder andere banken, verzekeraars en accountants. Maar wat betekent het voor u als klant van Persoon Advies? We geven u antwoord in ons nieuwsbericht.

Lees verder
Nieuws
1 juni 2018
Onderwerpen: Over ons

Gezond vooruit met Team Westland

Bij Persoon Advies optimaliseren wij uw bedrijfsvoering, zodat het bedrijf in goede conditie is. Wij vinden het echter net zo belangrijk om onze adviseurs in conditie te houden. In combinatie met het goede initiatief van Team Westland heeft dit ervoor gezorgd dat wij ook dit jaar weer hun activiteiten sponsoren.

Lees verder
Nieuws
30 maart 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Nieuwsfeiten maart 2018

Maart roert zijn staart en dat hebben we geweten! Gelukkig zijn wij er om wat rust te brengen met de overzichtelijke nieuwsfeiten van deze maand. U leest onder meer over: een verdachte rittenstaat, de fiets van de zaak, geen voorrang vordering op dga-pensioen, vervanging wet DBA, brandbrief over nadelig regeerakkoord voor mkb en inkomsten uit beschikbaar gestelde bezittingen.

Lees verder
Nieuws
23 februari 2018
Onderwerpen: Over ons

Vacature: administratieadviseur MKB (32-40 uur)

Wil jij jouw eigen klantenbestand op administratief en fiscaal gebied begeleiden en van passend advies voorzien? Ben jij daarnaast secuur, proactief, zelfstandig en communicatief sterk? Dan hebben wij de functie die bij jou past: administratieadviseur MKB voor 32 tot 40 uur per week.

Lees verder
Nieuws
2 januari 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Nieuwsfeiten december 2017

De drukke decembermaand is achter de rug en deze gaat altijd gepaard met een aantal plannen en wijzigingen voor het nieuwe jaar. Deze maand hebben wij de volgende artikelen als belangrijkste nieuwsfeiten geselecteerd en voor u uitgewerkt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze administratieadviseurs.

Lees verder
Blog
11 september 2017
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Kimberley’s advies over de aanschaf van uw auto

Onze kersverse Register Belastingconsulente Kimberley is in de pen geklommen en heeft haar eerste blog geschreven. Leest u mee? U komt te weten wat Kimberley zo aanspreekt aan haar werk en zij geeft antwoord op de vraag: “Is het voor u, fiscaal gezien, verstandiger om de auto privé of zakelijk aan te schaffen?”

Lees verder