Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Advies.
We hebben 316 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
4 juni 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten mei 2018

De maand mei liet ons bijna denken dat het al zomer was! Heeft u ook al heerlijk genoten van dit weer en heeft u misschien al een bezoekje aan het strand gebracht? Wij hebben de hoogtepunten van mei voor u op een rijtje gezet. Lees onder andere over hoeveel btw u verschuldigd bent over de omzet uit digitale verkopen, de nieuwe KOR, een hogere WOZ-waarde door zonnepanelen en meer. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
30 mei 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Pas op met samengestelde facturen!

Als goederen of diensten deels betrekking hebben op uw onderneming, maar ook deels privé zijn, is het oppassen geblazen. Dat geldt voor iedere ondernemer, maar ook voor bv’s. Hoe voorkomt u fiscale problemen daarmee?

Lees verder
Nieuws
25 mei 2018
Onderwerpen: Tips Advies Personeel MKB

Regels voor (jonge) vakantiewerkers

De examenperiode is afgelopen en in juni is de kans groot dat jongen ook bij uw bedrijf aankloppen voor een vakantiebaan. Jongeren zijn aantrekkelijke medewerkers tijdens de vakantieperiodes. Ze zijn flexibel, kunnen vaste medewerkers die op vakantie zijn tijdelijk vervangen en kunnen zich zelfs ontwikkelen tot een nieuwe vaste medewerker.

Lees verder
Nieuws
24 mei 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Hoeveel btw over de omzet uit digitale verkopen?

Als webshophouder ontvangt u betalingen via creditcard of pinpas. De berekening van de verschuldigde btw gaat dan wel eens mis. Hoe komt dit? Lees in dit bericht handige tips voor de juiste btw afhandeling.

Lees verder
Nieuws
16 mei 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Wat werkt beter: een los navigatiesysteem of een app?

Wat werkt nu eigenlijk het beste als de zakenreiziger met de auto op pad moet: een los navigatiesysteem of een app voor op de smartphone? De Consumentenbond zocht dit uit en de keuze blijkt vooral af te hangen van de hoeveelheid uren die iemand onderweg is.

Lees verder
Nieuws
11 mei 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Een hogere WOZ-waarde door zonnepanelen

Zonnepanelen die op een huis zijn geplaats,t moeten als onroerend worden beschouwd en tellen daarom mee voor de WOZ-waarde. Dit heeft Hof Arnhem-Leeuwarden onlangs aangegeven.

Lees verder