Handige apps en downloads

Apps en handige downloads kunnen het ondernemen net iets gemakkelijker maken. Omdat wij graag samen met u werken aan gezonde bedrijfsvoering, hebben wij een aantal apps en downloads voor u verzameld. Deze lijst wordt regelmatig met relevante en nieuwe apps uit de App Store, Google play omgeving of de Windows Store geüpdate.  

Overzicht downloads

Checklist aangifte inkomstenbelasting / premie volksverzekeringen 2021

Dit is een checklist van de benodigde gegevens voor het doen van uw aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen 2021.

Checklist inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen 2020

Hier moet u allemaal aan denken bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Opgaaf gegevens loonheffingen

Lever dit formulier na volledig ingevuld en ondertekend in bij ons op kantoor.

Registratieformulier werknemer

Dit formulier dient u in te vullen bij het in loondienst nemen van een nieuwe medewerker. 

Checklist werken in het buitenland

Voor uw gemak hebben wij een checklist gemaakt, zodat u exact weet waar u aan moet denken als u in het buitenland (binnen de Europese Unie) gaat werken.

Acht regels van de bewaarplicht Als ondernemer bent u verplicht uw administratie minimaal zeven jaar te bewaren voor de Belastingdienst. Maar wat moet u precies bewaren en mag dat eventueel ook digitaal? 

 

Overzicht apps

Exact Online

U werkt volledig in de cloud en heeft 24/7 inzicht in uw financiële gegevens en klantgegevens. Onderneem nog makkelijker door extra functies, zoals het inscannen van facturen. Bekijk een kort introductiefilmpje. 

     

Werkgeversapp Loket

U heeft altijd en overal inzicht in de loonkosten, loonstaten en signalen. Ook kunt u eenvoudig verlofaanvragen van uw medewerkers inzien en goedkeuren of afwijzen. 

          

Scanbot

Deze app tovert uw smartphone of tablet om tot een mobiele scanner. U maakt pdf’s of jpg-bestanden met een kwaliteit van 200 dpi en voegt gemakkelijk meerdere scans toe aan één bestand. 

     

Evernote

Het digitale notitieboekje dat op ieder device gebruikt en gesynchroniseerd kan worden. U kunt allerlei krabbels opslaan en hier documenten, foto’s en geluidsopnames aan toevoegen.

          

Dropbox

Een gratis opslagservice voor foto’s, documenten, films en meer in de cloud. Altijd en overal kunt u uw gegevens delen en downloaden. 

          

LinkedIn

Uw zakelijke netwerk onderhouden, nieuwe contacten leggen en huidige contacten optimaliseren? Dat kan met het social media netwerk LinkedIn. 

          

KM registratie (alphabet) 

Voor een leaseauto die u per jaar niet meer dan 500 kilometer privé gebruikt, heeft u geen fiscale bijtelling. Deze app helpt u met een sluitende kilometerregistratie

          

Maak een afspraak