Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug. 

 

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Ondernemen doet u samen
Nieuws
21 september 2022

Prinsjesdag 20 september 2022 – Wat zijn de belangrijkste plannen voor u als ondernemer

Gisteren heeft het nieuwe Kabinet Rutte IV de belastingplannen voor 2023 aangeboden aan de Tweede kamer. Na afloop van de algemene beschouwingen zullen wij op onze website onder nieuwsberichten definitieve plannen plaatsen. Wij hebben voor nu de belangrijkste fiscale plannen op een rijtje gezet.

Lees verder
Nieuws
10 maart 2022

Voorlopige aanslag 2022 valt volledig onder bijzonder uitstel van betaling

Bij ondernemers die gebruik hebben gemaakt van het bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis valt de voorlopige aanslag 2022 inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting volledig onder het bijzonder uitstel van betaling, meldt de Belastingdienst.

Lees verder
Nieuws
28 februari 2022

Vanaf 1 april geen steunmaatregelen corona meer

Het kabinet stopt vanaf het tweede kwartaal (per 1 april 2022) met het coronasteunpakket, is vrijdag bekendgemaakt. Ondernemers kunnen dan geen gebruik meer maken van de tijdelijke NOW, TVL en het generieke uitstel van belastingbetalingen. Er komt ook een einde aan de tijdelijk vereenvoudigde uitvoering van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz), het reguliere Bbz wordt weer zonder wijzigingen uitgevoerd.

Lees verder
Nieuws
31 januari 2022

Bijzonder uitstel van betaling verlengd

Om ondernemers en bedrijven tegemoet te komen heeft het kabinet besloten om het uitstel van betaling van belastingen te verlengen tot en met 31 maart 2022. Het uitstel liep anders af op 31 januari 2022 en sluit nu weer aan bij de duur van de andere maatregelen uit het steunpakket.

Lees verder