Fiscaal advies voor ZZP’ers

Een belastingadvies start al gedurende het lopende boekjaar. Aan de hand van tussentijdse rapportages en uw persoonlijke situatie kunnen wij sturing geven uw belastingafrekening. Deze wisselwerking verdient zich altijd terug in de definitieve aangifte. Het uiteindelijk einddoel is in de praktijk toch dat u als ZZP'er, rekening houdend met alle ‘spelregels’, zo min mogelijk belasting betaalt of zoveel mogelijk terugkrijgt. De Belastingdienst kent niet alleen nadelige, maar zeker ook voordelige regels voor ZZP'ers. U moet ze alleen kennen en op de juiste wijze toepassen. Persoon Advies helpt u daar graag bij.

Elk jaar worden er nieuwe spelregels door de overheid afgegeven. Het is de reden dat Persoon Advies er ook voor gekozen heeft zich aan te sluiten bij de NOAB en Horizontaal Toezicht om maximaal aangesloten te blijven bij alle veranderingen. Aan de andere kant worden wij ieder jaar beoordeeld door deze instanties, dat houdt ons scherp. Kennisoverdracht en samenwerking zijn voor ons sleutelwoorden om kwaliteit te waarborgen.

Het beste fiscaal advies is voor ZZP'ers van groot belang. Wij schromen dan ook niet om een second opinion te vragen bij partners. Persoon Advies werkt, indien nodig, met externe accountants en fiscalisten.

De belastingaangiftes worden via het pakket Elsevier verzonden, waarbij een optimalisatie van de aangifte als laatste check ook nog wordt uitgevoerd. U zeker advies, begint bij Persoon Advies. Hiermee realiseren wij maximaal belastingvoordeel voor u als ZZP'er.

Maak een afspraak