Salaris

Sinds maart 2016 is de afdeling salarisadministratie van Persoon Advies verhuisd naar het ABC Westland terrein in Poeldijk. Hier gaan de salarisadviseurs verder als verlengde van Persoon Advies onder de naam Salaris Compleet. Door groei van Persoon Advies is de scheiding van de salarisafdeling een logische stap. 

Persoonlijk, digitaal en vooruitstrevend

Complete ontzorging van uw salaris- en personeelsadministratie, dat is waar Salaris Compleet voor staat. De medewerkers adviseren u op een proactieve en vooruitstrevende manier, waarbij de nadruk ligt op optimalisatie van de digitale salarisverwerking via Loket. 

Salaris Compleet is dé professionele en betrouwbare salarispartner voor ondernemingen (eventueel met een eigen hr- afdeling) en kleine administratiekantoren. De adviseurs tillen uw personeels- en salarisadministratie naar een hoger level. 

Samen bereiken we meer

De Westlandse Poort is een uitstekende locatie om krachten te bundelen. In hetzelfde gebouw zijn ook 4SAR Bedrijfsadvies en E-Payroll gevestigd: de ultieme locatie om de samenwerking tussen salarisadministratie, payrolling en HRM te optimaliseren. Wij noemen het “de gouden driehoek”.