Apps

Apps kunnen ondernemen net iets makkelijker maken. Persoon Advies houdt alle nieuwe apps in de gaten, die voor u van belang kunnen zijn. Wij omschrijven in kort de functies. U kunt de apps vinden in de ITunes App store, via Google Play of een andere aanbieder.

 

Exact Online

Met de Exact Online app werkt u volledig in de cloud. Met Exact Online app heeft u 24/7 wereldwijd uw financiële gegevens en klantgegevens bij de hand. Extra functies zoals het inscannen van facturen laten u nog makkelijker ondernemen. Bekijk een kort introductiefilmpje. 

Werkgeversapp Loket

Met deze gratis app hebben ondernemers overal en altijd inzicht in de loonstroken, loonstaten en signalen. Ook kunnen ze eenvoudig een verlof aanvraag goedkeuren of afwijzen.

 Werknemerloket

Met de Werknemerloket App hebben werknemers met een smartphone of tablet eenvoudig overal toegang tot hun persoonlijke gegevens, salarisspecificaties en verlofregistratie. Ook verlofaanvragen zijn eenvoudig en snel ingediend via de app.

Scanbot

Met deze app kunt u alles scannen: van facturen tot boardingpassen. Met Scanbot kan  uw smartphone (of tablet) omgetoverd worden tot een mobiele scanner. U maakt met de app pdf’s of jpg-bestanden met een kwaliteit van 200 dpi en voegt gemakkelijk meerdere scans toe aan één bestand.

Evernote

Evernote is een digitaal notitieboekje dat op iedere computer, tablet of smartphone gebruikt kan worden. De meerwaarde van deze app is het toevoegen van allerlei bijlagen, zoals documenten, foto’s en geluidsopnames. Dankzij de synchronisatie tussen alle apparaten zijn notities in het vervolg altijd bij de hand. Met Evernote kunt u overal aantekeningen vastleggen en terugvinden.

Dragon Dictation

Handige app voor als u onderweg bent met de auto en u een geniaal idee te binnen schiet. Met Dragon Dictation kunt u een gesproken boodschap snel omzetten in e-mails of notities. U kunt dus beide handen aan het stuur houden. 

Dropbox

Dropbox is een gratis opslagservice voor foto’s, documenten, films en meer in de Cloud. Altijd en overal kunnen de gegevens gedownload en gedeeld worden. Veilig voor werk en privé documenten.

LinkedIn

LinkedIn is een social online netwerk gericht op het zakenleven. Het leggen van connecties en onderhouden van contacten is aan te raden voor u als ondernemer. 

KM Registratie (alphabet) 

Voor een leaseauto die u per jaar niet meer dan 500 kilometer privé gebruikt, heeft u geen fiscale bijtelling. Hiervoor moet u wel een sluitende kilometerregistratie overleggen. Alphabet helpt u met de Alphabet Kilometerregistratie App.

Btw calculator

De btw-calculator laat alle waarden in een oogopslag zien. De Tap-Switch-Slide functie schakelt bliksemsnel tussen netto, btw en bruto. Btw Calculator Pro bevat alle btw-tarieven van de EU en alle belastingstarieven uit vele landen.

Btw alert

Bent u weleens te laat met de btw-aangifte? Vergeten dat het alweer het einde van de maand was? Met deze eenvoudige app, die de sms-service vervangt, voorkomt u dat u te laat aangifte doet en plant u de btw-aangifte op een moment dat het u uitkomt.

Overig
Systeem voor de uitwisseling van btw-informatie (VIES) geldigverklaring btw-nummer. Check hier >
U kunt de geldigheid van een btw-nummer van alle lidstaten verifiëren door in het afrolmenu een lidstaat te kiezen en vervolgens het nummer in te toetsen waarvan u de geldigheid wenst na te gaan.


 


 


Maak een afspraak