Scan en herken facturen

Persoon Advies wil koploper zijn in de digitalisering van administraties voor ondernemers die dit graag willen. Uw facturen scannen, mailen en inboeken kan tegenwoordig digitaal met onder andere Newviews. Facturen worden online gescand en geboekt. Dit bespaart ons werk en u als ondernemer kosten. Newviews is een aanvulling op Exact Online, het boekhoudprogramma waar wij mee werken.

Met Newviews en Exact Online heeft u altijd toegang tot uw online administratie. Newviews is een 'voorportaal' voor boekhoudpakketten. Ondernemers kunnen direct per email facturen naar een Newviews e-mailadres versturen. Newviews leest de e-mails uit en genereert binnen een paar minuten volautomatisch boekingsvoorstellen op basis van de ontvangen facturen en de stamgegevens uit het gekoppelde boekhoudpakket. Na onze controle wordt de complete boeking in het gekoppelde boekhoudpakket opgeslagen, inclusief de originele gescande factuur. Geboekte facturen kunnen snel teruggevonden worden in het online archief.

Wij merken vaak dat veel ondernemers huiverig zijn om een nieuwe online applicatie te gebruiken voor de financiële gegevens. Persoon Advies geeft u graag vrijblijvend uitleg. Als u de feiten en voordelen kent, zal u de overstap maken.

 

Voordelen Newviews
  • Digitale aanlevering
  • Automatische verwerking
  • Betalingen autoriseren
  • Online Archiveren
  • Veilig en betrouwbaar
  • Koppeling met Exact Online

 

Website Newviews > 

Log in Newviews >

Maak een afspraak