Handige apps voor ondernemers

Apps kunnen het ondernemen net iets eenvoudiger maken. Persoon Advies houdt alle nieuwe en handige apps in de gaten, die voor ondernemers van belang kunnen zijn. Wij omschrijven in kort de functies. U kunt de apps vinden in de ITunes App store, via Google Play of een andere aanbieder.

 

Evernote

Evernote is een digitaal notitieboekje dat op iedere computer, tablet of smartphone gebruikt kan worden. De meerwaarde van deze app is het toevoegen van allerlei bijlagen, zoals documenten, foto’s en geluidsopnames. Dankzij de synchronisatie tussen alle apparaten zijn notities in het vervolg altijd bij de hand. Met Evernote kunt u overal aantekeningen vastleggen en terugvinden.

 

 

Dropbox

Dropbox is een gratis opslagservice voor foto’s, documenten, films en meer in de Cloud. Altijd en overal kunnen de gegevens gedownload en gedeeld worden. Veilig voor werk en privé documenten.

 

 

Rabobank ikgastarten

Speciaal voor mobiel gebruik heeft Rabobank de Ikgastarten app ontwikkeld voor de iphone en ipad. Via deze handige applicatie kunt u op een overzichtelijke manier de laatste artikelen en andere relevante informatie voor starters terugvinden.

 

LinkedIn

LinkedIn is een social online netwerk gericht op het zakenleven. Het leggen van connecties en onderhouden van contacten is aan te raden voor u als ondernemer. 

 

 

IBAN Calculator NL

Met de IBAN calculator kunt u IBAN nummers berekenen voor elk willekeurig Euroland binnen het SEPA gebied.

 

 

Werknemerloket

Met de Werknemerloket App hebben werknemers met een smartphone of tablet eenvoudig overal toegang tot hun persoonlijke gegevens, salarisspecificaties en verlofregistratie. Ook verlofaanvragen zijn eenvoudig en snel ingediend via de app.

 

 

Exact Online

Met de Exact Online app werkt u volledig in de cloud. Met Exact Online app heeft u 24/7 wereldwijd uw financiële gegevens en klantgegevens bij de hand. Extra functies zoals het inscannen van facturen laten u nog makkelijker ondernemen.

 

 

KM Registratie (alphabet) 

Voor een leaseauto die u per jaar niet meer dan 500 kilometer privé gebruikt, heeft u geen fiscale bijtelling. Hiervoor moet u wel een sluitende kilometerregistratie overleggen. Alphabet helpt u met de Alphabet Kilometerregistratie App.

 

 

Btw calculator

De BTW-calculator laat alle waarden in een oogopslag zien. De Tap-Switch-Slide functie schakelt bliksemsnel tussen netto, BTW en bruto. BTW Calculator Pro bevat alle BTW-tarieven van de EU en alle belastingstarieven uit vele landen.

 

Maak een afspraak