Online ondernemen

Ieder jaar zijn er nieuwe mogelijkheden om uw administratie online te voeren of uit te breiden. Persoon Advies wil hierin voorop lopen, omdat wij grote waarde hechten aan vernieuwing. Vandaar dat wij ons snel ontwikkelen op het gebied van digitalisering. Zowel intern, extern en specifiek op het gebied van administraties.

Online boekhouden biedt nieuwe inzichten, duidelijke overzichten en veel gemak voor ondernemers. Niet elke ZZP'er of MKB'er kan en wil zich aanpassen aan deze snelle ontwikkelingen. Dat hoeft ook niet bij Persoon Advies. U bepaalt immers zelf hoe u wilt ondernemen. Samen kijken wij wat bij u past.

Persoon Advies gaat steeds digitaler, zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen. Wij zien de digitale weg als een extra service aan onze klanten. Via een digitale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van belangrijke nieuwsfeiten op het gebied van (online) ondernemen. 

De website zal vaak veranderen. Nieuwsfeiten, tips en andere zaken die voor u handig zijn om te weten. We houden alles bij en brengen u op de hoogte.

Maak een afspraak