Salarisadministratie MKB

Wanneer u als MKB personeel is dienst heeft of u wilt het eerste personeelslid aannemen, dan krijgt u er een administratie bij: de salarisadministratie. Deze is veel omvattend en komt ook elke maand of 4-weken terug voor het uitbetalen van het salaris en de loonbelasting.

Daarnaast heeft u ook te maken met de arbeidsovereenkomsten, cao wel of niet, arbeidsrecht, verzuimverzekering, pensioen en eventueel overige arbeidsvoorwaarden. Kortom de salarisadministratie is een complex geheel, waarbij Persoon Advies u zo veel mogelijk probeert te ondersteunen.

Persoon Advies werkt met het meest vooraanstaande salarispakket Loket. Het grote voordeel is dat u per salarisstrook betaalt en dat u daarmee meteen toegang krijgt tot dit pakket via de login op onze website. Uw eigen portal geeft u naast alle documentatie ook toegang tot uw eigen HRM module, zodat u tevens ziekteverzuim, verlof en signaleringen kunt bijhouden.

Deze online applicatie is er ook voor uw medewerkers. Zo is er een optimale informatie-uitwisseling tussen Persoon Advies, u als MKB en uw werknemers. Alles is digitaal verzorgd.

Onze medewerkers kunnen u voorzien van salarisadviezen om uiteindelijk ook binnen de bestaande regels zo gunstig mogelijk uit te komen voor de loonbelasting en sociale premies.

Benieuwd naar Loket, onze kennis en het gunstige tarief voor het zorgeloos uitbesteden van uw salarisadministratie? Neem dan contact met ons op. 

Maak een afspraak